Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 4 oktober 2007

Rumor: Leopard verwacht op 26 oktober

De maand oktober is aangebroken en dat betekent dat Mac OS X Leopard binnen nu en 27 dagen losgelaten zal worden aan het hongerige Apple publiek. Op Wereld Dierendag verschijnt – niet geheel ontoevallig – het eerste gerucht op het net over de precieze
introductiedatum van Leopard.

AppleInsider heeft wederom zijn “bronnen” geraadpleegd. De mannen in donker driedelig pak met bijbehorende zonnebril lieten de betreffende redacteur weten dat hét beest op 26 oktober wordt losgelaten. Ik herhaal: zes-en-twintig oktober!

Echter, dat het hier om een uiterst speculatieve mededeling gaat hoeft niet in twijfel te worden genomen. We zijn gewend dat als Apple een specifieke maand of seizoen aankondigt voor de introductie van nieuwe producten, dat het dan ook wacht tot op het laatste moment. Immers, de geruchten sites moeten ook de gelegenheid krijgen om de spanning & sensatie op te voeren. Zo erg dat tegen de tijd dat het 26 oktober is, de spanning zo erg te snijden is dat het bijna onmogelijk wordt om op 27 oktober niet zonder Leopard op je Mac door het leven te gaan.

Het is maar dat u het weet. En we hebben u gewaarschuwd, de gevolgen kunnen dramatisch zijn. Bereid u daarom goed voor!

Reageer op artikel:
Rumor: Leopard verwacht op 26 oktober
Sluiten