darh
darh Nieuws 16 oktober 2007

Orange nu dan toch aanbieder iPhone in Frankrijk

Toen vorige maand bekend werd gemaakt dat O2 en T-Mobile de iPhone voor respectievelijk Engeland en Duitsland gingen aanbieden, was er nog onduidelijkheid over Frankrijk. De geruchten over de aankondigingen waren duidelijk: in Frankrijk zou Orange de iPhone aan gaan bieden.

De dag nadat de aankondiging in Duitsland was gedaan had er in Frankrijk ook een persconferentie moeten zijn, echter deze bleef achterwege. Wel was er een vaag persbericht van Orange waarin gezegd werd dat zij inderdaad de iPhone zouden verkopen. Alleen was Apple het het hier nog niet helemaal mee eens.

De geruchtenmolen droeg verschillende redenen aan voor het conflict: Orange zou niet genoeg van de abonnementsomzet aan Apple afdragen en de SIM-lock wet in Frankrijk zou meespelen. Wat uiteindelijk de redenen zijn geweest, daar zullen we waarschijnlijk nooit achter komen.

Maar het is nu dan officieel: op 29 november is de iPhone in ook Frankrijk te koop!

Reageer op artikel:
Orange nu dan toch aanbieder iPhone in Frankrijk
Sluiten