MacNed.nl en MacOSX.nl samen verder als ‘One More Thing’

Op 15 oktober ontstaat er een nieuwe Apple website: One More Thing (www.onemorething.nl). One More Thing is een fusie tussen MacOSX.nl en MacNed.nl. Met de fusie ontstaat de meest uitgebreide, op Apple geörienteerde website in het Nederlandse taalgebied.

In gesprekken tussen deze partijen bleek de afgelopen maanden dat niet alleen de activiteiten van de twee sites elkaar bijzonder goed aanvullen, maar dat ook de persoonlijke chemie aanwezig was.

Op 15 oktober as. gaan de knoppen om en is iedereen van harte welkom op het nieuwe OneMoreThing.nl. We zijn er vast van overtuigd dat ook onze fanatieke fans er hun eigen plekje zullen vinden. Wat er allemaal gaat wel en niet gaat veranderen, lees je in onderstaande Q&A.

Om een aantal vragen voor te zijn, hebben we een ‘Questions & Answers‘ aangelegd. Bekijk ook One More Thing podcast #100.

Afgelopen vrijdag werd het lot bezegeld…
Reageer op artikel:
MacNed.nl en MacOSX.nl samen verder als ‘One More Thing’
Sluiten