Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 22 oktober 2007
Leestijd: 1 minuut

Leopard tweemaal meer in trek dan Tiger

Amerikaanse resellers rapporteren dat het aantal ‘pre-orders’ voor Mac OS X Leopard ongeveer tweemaal groter is dan bij Tiger het geval was. Gefluisterd wordt dat niet bepaald overhoudende enthousiasme waarmee Windows Vista tot nu toe ontvangen werd wel eens als catalysator zouden kunnen werken. Ook de relatief lange tijd tussen het uitbrengen van Tiger en Leopard zou een rol spelen.

Alle reden dus om er snel bij te zijn. Wie Leopard bestelt in de Applestore, krijgt het pakket vrijdag as. toegezonden. Wie er echt 100% zeker van wil zijn dat hij op vrijdagavond met de installatieschijf aan de slag kan, meldt zich bij één van de resellers die een launch event houden. In onze community worden de resellers die op vrijdag 26 oktober as. vanaf 18:00 uur geopend zijn om de verse Leopard-dozen – al dan niet met leuke acties – aan de man te brengen inmiddels al druk geïnventariseerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.