Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 24 oktober 2007

Leopard Launch Parties bij alle Premium Resellers

Slaapzak, CHECK! Thermos koffie, CHECK! Vintage Apple t-shirt dat bewijst hoe lang je al hardcore fan bent, CHECK! De ware Apple fanaten maken zich op voor hét moment: de wereldwijde lancering van het nieuwe besturingssysteem van Apple: Mac OS X 10.5 Leopard.

Aanstaande vrijdag om precies 18 uur zullen alle Apple Premium Resellers in Nederland en België hun deuren openen voor iedereen die als eerste Leopard in handen wil krijgen. Elke vestiging zal op zijn eigen manier dit heugelijke feit vieren, maar de grote gemene deler zal zijn: champagne en verloting van iPod nano’s!

Dit wordt een feestje voor de fans, dus zorg dat je er bij bent! Dat zal One More Thing ook zijn! Vanuit de Apple Premium Reseller iFactors op de Lijnbaan in Rotterdam doet het podcastteam van OMT verslag van dit evenement. Kom dus langs in Rotterdam, of bij één van de andere Apple Premium Resellers in Nederland of België, maar kleed je warm aan! Zo’n wachtrij voor de deur gaat je niet in de koude kleren zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leopard Launch Parties bij alle Premium Resellers
Sluiten