Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 25 oktober 2007

Is that a Leopard on the holodeck?

Met nog een goede dag te gaan begrijpen we natuurlijk best dat je honger naar het nieuwe besturingssysteem Mac OS X Leopard bijna niet meer te stillen is. Vandaar een kort maar plezierig bericht: het lijkt erop dat Apple de eye-candy op de nieuwe verpakking een paar niveautjes heeft opgeschroefd.

De doos is wat geslonken in formaat en heeft nu eenzelfde grootte als de verpakkingen van bijvoorbeel iLife en iWork. De voorzijde is ditmaal echter uitgevoerd met een hologrammatisch achtergrondje, waardoor het lijkt alsof de glimmende X boven de ruimte zweeft als je de doos beweegt. (Filmpje na de klik).

Meer afbeeldingen op Flickr.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is that a Leopard on the holodeck?
Sluiten