Gijs Lokker
Gijs Lokker Nieuws 10 oktober 2007

iPhone al te koop in Nederland

De Apple iPhone is sinds woensdag via GSMtrack.nl in Nederland te koop. Dat is maanden eerder dan dat het nieuwe telefoontoestel officieel in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Het geavanceerde toestel is in Amerika sinds eind juni al wel te koop en is in Nederland alleen te gebruiken nadat de software via een aanpassing gebruiksklaar is gemaakt voor het Europese telefoonnetwerk.

Dennis Boerekamps, bedrijfsleider van de Brabantse webwinkel, heeft een hele partij iPhones op de kop getikt en verkoopt die in zijn winkel voor 189 euro, met abonnement. Boerekamps levert ze uit voorraad: ,,Als ik er 100 verkoop, zijn ze nog niet op.”

Anderhalf jaar geleden was GSMtrack ook al in het nieuws toen het bij een telefoonabonnement een auto weggaf.

Reageer op artikel:
iPhone al te koop in Nederland
Sluiten