Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 oktober 2007

Gooi FireWire schijven nog niet weg

Time Machine is de grafisch pompeuse backup utility van Leopard. Kinderlijk eenvoudig en zorgeloos backups maken zonder termen als ‘incremental backup’, ‘sync back and forth’, ‘mirror backup’, etc. Dat snappen we niet namelijk.

De laatst verspreide bètaversie van Leopard mist echter een optie die er in vorige bètaversies wel zat: de mogelijkheid om backups te maken op een draadloze netwerkschijf. Op de website over Leopard wordt ook niet meer gerept over deze functie. Hoogstens over het maken van backups op een via een andere Mac aangesloten harde schijf.

Betekent dit dat wireless backups maken niet meer mogelijk is? Aangewezen op FireWire harde schijven en bedrade netwerken? Nog drie nachtjes slapen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gooi FireWire schijven nog niet weg
Sluiten