Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 15 oktober 2007

A poor man’s Classic…

Wie als iPod with Video geboren is, wordt nooit een iPod Classic. Zou je denken. Dat is echter buiten de knappe koppies van de jongens en meisjes van Driven Design gerekend, die voor de iPods van de vijfde en de vijf-en-een-halfde generatie een sterk door de Classic geïnspireerde interface bij elkaar hebben geknutseld – inclusief Split Screen.

De moeite waard? Bekijk onderstaande video en beslis zelf. Een visuele oppoetsbeurt voor je oude iPod is slechts een download bij je vandaan. Uiteraard geheel op eigen risico – maar mocht het vervangen van de firmware resulteren in een overleden iPod, dan heb je in ieder geval een goede reden om een echte Classic te kopen…

Reageer op artikel:
A poor man’s Classic…
Sluiten