Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 22 oktober 2007
Leestijd: 1 minuut

24-inch iMac komt in winterstemming

Op het Apple Support Forum verschenen onlangs meldingen over het ontstaan van condens tussen de glasplaat en het TFT-scherm van de 24-inch aluminium iMac.

De condens lijkt te ontstaan in de linker en rechter onderhoek van het scherm en met name bij een lagere omgevingstemperatuur. Op het Apple forum laten de bezitters weten dat de condens in sommige gevallen vanzelf wegtrekt, maar in andere gevallen blijft het zitten. Het is nog niet duidelijk of dit probleem slechts enkele modellen treft en wat een eventuele oplossing is, aangezien Apple nog niet officieel heeft gereageerd op dit verschijnsel.

Het heeft er alle schijn van dat de iMac zich aanpast aan de intrede van het winterseizoen. Mochten er ijssterretjes ontstaan op uw iMac, dan adviseren wij u om deze eraf te krabben met de krabber van Halfords.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.