Stream special event online

18 reacties

Op de website van Apple is inmiddels de stream verschenen van de presentatie van Steve Jobs. Hierin introduceert Steve de vernieuwe iPods en de compleet nieuwe iPod touch.

Veel kijkplezier!

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  Carel A.

  Há, Steve had nog een appeltje met NBC te schillen. (negende minuut van de keynote)

 • Profielfoto
  Lucas

  Hmm…die doen het bij mij nooit…’timed-out’

 • Profielfoto
  NiTroX

  @ Carel A.: Inderdaad!

  ‘k Heb een vraagje over dat stuk van de presentatie: Steve staat daar doodleuk enkele ringtones af te spelen, en ‘k kan maar niet op de titel komen van het 4e liedje dat hij afspeelt.
  Hij laat het maar 3 à 4 seconden spelen, ’t is dat stuk met de elektrische gitaren.
  Wie kent de titel?:)

 • Profielfoto
  Bernadictus

  @NiTroX

  Is dat niet Greenday met American Idiot?

 • Profielfoto
  rolph

  Ben weer happy nu:-) Altijd leuk zo’n Keynote kijken. Maar het was best wel een lange.
  Ben wel benieuwd wat de iPhone in Europa gaat kosten nu. Die prijsverlaging is iig een mooi begin. Gratis bij een 2 jarig T-Mobile 25 euro abbo lijkt me wel wat :p

 • Profielfoto
  iAgree

  Ik vind het vooral een bummer dat je die ring tone maker niet gewoon kan gebruiken om een ringtone te maken van ieder liedje dat je al in je library hebt, nee je moet weer gaan betalen voor content waar je al voor hebt betaald, sterker nog voor max 30 seconden van die content, belachelijk, kan niet anders zeggen.Hoop dat dat snel gekraakt word.

 • Profielfoto
  huinkroese

  Ringtonemaker is inderdaad dikke ripoff… maar aan de andere kant is het wel een manier om evt. artiesten nog iets te laten verdienen aan hun muziek als het echt niet anders kan… en dan is ¢99 natuurlijk wel te overzien.

  Rare samenwerking met Starbucks, en welk bedrijf gaat dat in Europa worden? Kan me voorstellen dat je als je in NYC woont / werkt wel voordeel hebt als je tijden de koffie kan surfen en slurpen tegelijkertijd.

  Die iPhone prijsverlaging is echt onbegrijpelijk, en de iPod Touch heeft maar één fallback; te weinig geheugen. Met de iPhone vond ik het nog wel gerechtvaardigd, dat is een ‘tool’ met muziekfunctionaliteit, dit is gewoon een iPod met geile navigatie… geef dan minstens 30Gb, en maak ‘m iets dikker!

  Al met al had je van deze Keynote niet meer mogen verwachten. Vond ‘m cool.

  Oja, NIEUW GERUCHT: Volgens Engadget released Apple 25 september tijdens Apple Expo in Parijs een 16Gb iPhone met UMTS! Ik zeg; €499,- lijkt me mooi!

  : )

 • Profielfoto
  B-mac-fan

  Ik kan de Keynote niet bekijken :( :angry:

 • Profielfoto
  iAgree

  Laten we eerst maar eens afwachten wanneer het ding uberhaupt naar de benelux komt, dat kan zomaar nog een jaa gaan duren volgens mij, tot nu bestaat europa alleen uit engeland frankrijk en duitsland.En dan nog moet die versie ook gewoon 399 gaan kosten en geen cent meer.

  Iets anders uit de keynote waar ik helemaal niet blij mee ben is dat er al best veel muziek alleen digitaal uitkomt en niet meer op cd, dat vind ik echt zorgwekkend. Ik heb flink geinvesteerd in een knappe audio installatie, en daarop is gecomprimeerde muziek echt geen gehoor in verhouding tot de ” echte ” cd kwaliteit, ik hoop dus maar dat dat niet te snel overslaat naar de grotere labels want dan zou ik niet blij worden, maar goed dat zal nog wel even gaan duren.

 • Profielfoto
  Doulos

  Ja, dat bekijken van die stream is de laatste maanden slecht. Mijn QT-pro draait um gewoon niet. Blijft maar zoeken en geeft dan “Time-out”.

  Ik heb dus een legale QT-pro en geen additionele plug-ins.

  Als ik de stream met VLC oproep doet ie het wel, maar na een minuut of 10 knalt ie eruit.

  Staat ie al ergens op google.video?

 • Profielfoto
  Joost Krul

  Dat “time-out” heb ik dus ook altijd bij deze filmpjes. Ik ben compleet ge-update en heb QT-pro en dan werken filmpjes van de Apple site niet. Erg raar hoor

 • Profielfoto
  iAgree

  ik heb nog nooit problemen gehad met een key note kijken, ja als die net een uurtje beschikbaar is dan is het gewoon te druk, maar ik heb m net in ze geheel bekeken in 1 keer zonder enig probleem.

 • Profielfoto
  Doulos

  @iAgree: nee hoor, dat heeft er niets mee te maken

 • Profielfoto
  Anoniem

  ah ik ben dus niet de enige. werkt bij mij ook never nooit niet die streaming movies! zowel op mijn imac, als op mijn windows PC niet. ben wel erg benieuwd naar deze keynote. heeft iemand een oplossing voor dit probleem?

 • Profielfoto
  djeckofdiamonds

  Als de iPod Touch meer geheugen zou hebben, dan zou de iPod Classic naar verwachting niet zo goed verkopen, en mr. Steve Job en de mensen van Apple weten volgens mij wel bijna zeker dat de iPod Touch erg goed zal verkopen, ondanks het ‘klein’ geheugen. De iPod Classic is echt gemaakt voor mensen die veel muziek, maar voornamelijk veel films, erop willen zetten. Als ik het zo bekijk dan kan er makkelijk 160gb op de iPod Touch worden gezet, het wordt welliswaar wel een dikkere iPod maar ik denk dat mensen dat liever hebben dan de dunne 16gb. Maar in dat geval zouden de meeste mensen voor de iPod Touch gaan, op deze manier door een groot verschil te maken tussen deze twee iPods zal de consument of voor de iPod Classic gaan of voor de iPod Touch en natuurlijk niet te vergeten de Shuffle en de Nano.

 • Profielfoto
  MacMeijers

  ” Ik heb flink geinvesteerd in een knappe audio installatie, en daarop is gecomprimeerde muziek echt geen gehoor………..”

  Je kunt toch ook niet gecomprimeerde muziek zonder cd’s afspelen en dan vrleis je helemaal geen kwaliteit. Ga er maar gerust vanuit dat we de langste tijd met cd’s gelukkig hebben gehad. Ook in de iTunes store zijn ze al afgestapt om alle nummers flink gecomprimeerd aan te bieden!

 • Profielfoto
  spacefreek

  Blijft bij mij ook altijd eeuwig proberen te verbinden maar krijg nooit beeld.. Maar weer wachten totdat iemand ze weer op YouTube heeft gepost in allemaal deeltjes :S