Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 september 2007

Open brief Steve Jobs over prijsdaling iPhone

Steve heeft een nieuwe hobby. Brieven schrijven. Eerder liet hij zijn licht schijnen over Digital Rights Management en de muziekindustrie, maar ook over de natuurvriendelijkheid van Apple.

Het laatste epistel van Steve gaat over de schandalige prijsverlaging van de iPhone 8GB van 200 dollar. Dat leverde hem honderden e-mails op. “After reading every one of these emails, I have some observations and conclusions…”

Lang verhaal kort: niet zeuren, zo gaat dat in de snelle elektronica-industrie. Maar… Steve is de lulligste niet en iedereen die een iPhone heeft gekocht, krijgt dan ook een bon ter waarde van 100 dollar. Uitgeven in de Apple Store graag.

Iedereen blij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Open brief Steve Jobs over prijsdaling iPhone
Sluiten