Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 5 september 2007

Nieuwe telg: iPod touch

Wat was, is niet meer. Alle iPods zijn vanavond ververst. Niet alleen ververst, er is ook een nieuwe telg bijgekomen. We hadden al de shuffle, nano en iPod, nu komt daar de iPod touch bij.

De iPod touch is eigenlijk een uitgeklede iPhone. Hij is even groot, heeft hetzelfde scherm, maar kan niet bellen en heeft minder applicaties. Wat heeft de iPod touch dan wel? Naast de iPod-functies die we van de iPhone kennen, kan de iPod touch het internet op dankzij ingebouwde WIFI. Ook kun je met de touch filmpjes bekijken op YouTube.

Revolutionair is wel dat je met je touch nu ook muziek kunt kopen in de iTunes store. Of beter gezegd: de iTunes Wi-Fi Music Store. Nummers zijn even duur en als je thuiskomt, wordt alles backwards gesynct met je Mac.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe telg: iPod touch
Sluiten