Ray Longshot
Ray Longshot Nieuws 27 september 2007

Make me beautiful: online Applestore verbouwd

Bij oplettende surfers was het update-alarmbelletje al gaan rinkelen toen eerder deze week de online Applestore even offline was, maar naar zich het nu laat aanzien betrof het niets anders dan een kort schoonheidsslaapje.

Nadat in de afgelopen maanden de verschillende onderdelen van Apple.com al van een nieuw behangetje waren voorzien, heeft nu ook de digitale winkel een vernieuwd en opgefrist design. Twee duidelijke hoofdwegen (‘Koop een Mac’ en ‘Koop een iPod’) en een broodkruimelpad vereenvoudigen de navigatie, waarbij de verschillende producten (alle Macs en alle iPods) voortdurend in beeld blijven. Daarnaast is er meer nadruk gelegd op de zoekmogelijkheden.

Bel en eh… bestel?

Apple getrouw kent de eerste versie nog de nodige schoonheidsfoutjes (het telefoonnummer in het zoekvenster, toch vrij cruciaal, staat er niet helemaal okselfris bij en ook wil er nog wel eens een anderstalige button voorbijschieten), maar naar alle verwachting zullen deze na een eerste bugfix wel verholpen zijn.

Veel shopplezier gewenst.

Reageer op artikel:
Make me beautiful: online Applestore verbouwd
Sluiten