Ray Longshot
Ray Longshot Nieuws 28 september 2007

iPod Touch 1.1.1: the healing update?

We weten dat Apple tot veel in staat is. Maar de blinden ziende maken met een stukje software? Toch lijkt dat te zijn wat de ruim 150MB wegende 1.1.1 update voor je iPod Touch voor elkaar krijgt.

De beeldkwaliteit van de eerste serie uitgeleverde iPod Touchs (Touches? Touchen?) bleek niet bepaald over te houden en bovendien te lijden onder zaken als diapositieve zwartprojectie. Deze update lijkt dit enigszins te verhelpen: schaduwen zijn weer gewoon schaduwen en de hinderlijke omkering is verdwenen.

Toch is nog niet alles koek en ei in het land van Touch: in verhouding tot het scherm dat in de iPhone wordt gemonteerd, zijn zaken als helderheid, contrastwaarden en kijkhoek nog steeds duidelijk minder.

En je kon er ook al niet mee bellen…

Reageer op artikel:
iPod Touch 1.1.1: the healing update?
Sluiten