Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 augustus 2007
Leestijd: 0 minuten

Update .Mac vandaag?

Nog een paar uur en dan weten we wat Steve Jobs de verzamelde pers te vertellen heeft over nieuwe Apple hard- en software. Geruchten zijn er te over, maar weinig daarvan worden gevoed door Apple zelf, op één na: een op handen zijnde upgrade van .Mac.

De oplettende surfer heeft kunnen lezen dat op de website van .Mac onderhoud wordt aangekondigd tussen 10 en 12 uur ‘s ochtends (Pacific Standard Time), precies de tijd die Steve nodig denkt te hebben in de Apple Town Hall te Cupertino, CA. Een teken of puur toeval? We zullen het snel weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.