Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 augustus 2007

Remote Desktop Connection voor IntelMac

Weiger jij ook die Dell aan te raken op je werk? Dan kende je vast al Remote Desktop Connection van Microsoft. Hiermee kun je op je vertrouwde Mac het beeldscherm van de Windows computers in je netwerk overnemen. Zonder Boot Camp of Parallels. Zo gek nog niet.

Sinds 2004 was er geen nieuwe versie van dit programma’tje uitgekomen. Maar zowaar, vandaag heeft Microsoft toch echt een Intel geoptimaliseerde update uitgebracht van dit programma. Twee jaar na de aankondiging van de IntelMac.

Pas op, na installatie staan er twee verschillende versies met dezelfde naam in je applicatiemap. Maar dat is een schoonheidsfoutje. Evenals de wat eigenzinnige GUI.

Download de beta van Remote Desktop Connection. Dat Office maar snel mag volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Remote Desktop Connection voor IntelMac
Sluiten