Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 20 augustus 2007
Leestijd: 1 minuut

PhotoExpress 2 ziet het licht

Softwarebedrijf Pathos heeft de overstap naar Intel maar moeilijk kunnen maken. Achttien maanden heeft het geduurd voordat PhotoExpress 2.0 het levenslicht mocht zien. Build from scratch” heet dat in bedekte termen. De insider weet dat het ontslag van ondergetekende zonder opgave van reden ook forse impact heeft gehad.

PhotoExpress 2 doet wat het altijd al deed. Razendsnel foto’s converteren naar een behapbare grootte. Welk formaat dan ook. PhotoExpress 2 heeft daarnaast nieuwe features. Zo is het nu ook mogelijk om in je foto’s een watermerk te branden

Heeft u na de 8 tientjes van iLife ’08 nog steeds een tientje over, dan is PhotoExpress geen slechte keuze. Zoals verwacht moest ondergetekende ook de volle mep betalen. Pathos is nog wel zo genereus om iedere 10e reactie een lifetime license te gunnen.

Trouwens, kende u de Van Dale widget al?

Download PhotoExpress.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.