Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 augustus 2007
Leestijd: 1 minuut

OMT Live verslag – win een iMac!

Nog heel even en dan bestijgt Steve Jobs enkele momenten na 19:00 het kleine podium van het kleine zaaltje op het hoofdkwartier van Apple in Cupertino. Wat verwachten we? Een nieuwe iMac en een verbeterde iLife. Maar zeker weten doen we het natuurlijk niet.

Volg daarom het live verslag van One More Thing. Kijk mee in Studio Statensingel en laat je op de hoogte houden over het laatste nieuws uit San Francisco. Onder de luisteraars wordt een iMac verloot, dus wees erbij!

Chat mee op het kanaal ‘onemorething‘ in iChat (command+shift+g). Zit het kanaal vol? Probeer dan onemorething1 etc.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.