Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 22 augustus 2007

MacOSX.nl exclusive: Nieuwe iPhone in de maak

De iPhone is nog niet eens te koop in Nederland en toch heeft MacOSX.nl exclusief nieuws over dé gadget van 2007. Betrouwbare bronnen binnen het Chinese bedrijf Foxxcon weten te melden dat men daar op dit moment druk bezig is met de productie van een compleet nieuwe iPhone. Het model is van buiten en van binnen niet te vergelijken met de huidige iPhone. Deze nieuwe iPhone zal in november al op de markt komen. Interessant detail is dat de bron bevestigt dat dit model voor de Amerikaanse én de Europese markt bestemd is.

Er is echter één vreemd detail terug te vinden in de informatie die ons is toegekomen: het nieuwe iPhone model wordt binnen het bedrijf aangeduid met ‘versie 6’. Van de iPhone is op dit moment alleen nog versie 1 op de markt terwijl de iPod het al bijna twee jaar met versie 5 moet doen. Tel daar het feit bij op dat Foxconn in het verleden meerdere iPod modellen heeft gebouwd, maar niet betrokken was bij de productie van de huidige iPhone en je begrijpt dat een flinke slag om de arm geen kwaad kan bij dit bericht. Toch benadrukt onze bron uitdrukkelijk dat het hier een nieuwe iPhone, geen nieuwe iPod betreft.

Daarmee moet ook dit artikel afgesloten worden met de zelfde ontkrachtende maar ware woorden die onder elk gerucht horen te staan: we zullen moeten afwachten.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl exclusive: Nieuwe iPhone in de maak
Sluiten