Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 juli 2007

Wie wordt de Nederlandse AT&T?

De iPhone is nu een paar dagen op de markt en men is volop bezig om het apparaat op z’n knieën te krijgen. Beveiligde disk images, onzichtbare mappen, bestandslijsten, firmware, niets ontglipt aan de aandacht van de gevorderde hacker.

Ergens diep binnen in het apparaat zijn icoontjes gevonden van telefonie-aanbieders, waaronder uiteraard die van AT&T. Minder vanzelfsprekend is dat ook de logo’s van T-Mobile en Vodafone aanwezig zijn op de iPhone.

Kunnen we hieruit concluderen dat de iPhone in Europa op het netwerk van Vodafone en T-Mobile zal werken? Zeker is dat Apple met deze twee aanbieders een heel groot deel van Europa bestrijkt. Afwachten maar.

Reageer op artikel:
Wie wordt de Nederlandse AT&T?
Sluiten