Marieke van Osch
Marieke van Osch Nieuws 26 juli 2007

Wachten tot 2008 op iPhone

Bellen met een niet-gehackte iPhone is waarschijnlijk pas mogelijk in 2008 in Nederland. Toch komt de iPhone al eerder naar Europa. Eind september kunnen smachtende Apple-fans in Engeland, Frankrijk en Duitsland al gaan genieten. Tenminste, als dit de landen zijn die Apple bedoelt met major countries. Dit heeft Apple tijdens het bekend maken van de cijfers bevestigd.

De iPhone zorgt nu al voor veel commotie op verschillende sites, blogs en fora. Zo spreken de cijfers van AT&T en Apple elkaar tegen als het gaat om de verkoopcijfers. Op nu.nl is te lezen dat Apple laat weten in de eerste twee dagen 270.000 iPhone’s verkocht te hebben en er bij AT&T slechts 146.000 geactiveerd zijn. Zijn dit de iPhones van ongeduldige Europeanen of lag dit aan de slechte bereikbaarheid van de activatiefunctionaliteit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wachten tot 2008 op iPhone
Sluiten