Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 juli 2007

iPhone overgewaardeerd

Heb jij het ook helemaal gehad met de iPhone? Zes maanden hype, culminerend in lange rijen voor de Apple Stores, maar waar hebben we het eigenlijk over?

Minimaal 500 dollar kost hij en dan krijg je niet eens Office-integratie, UMTS, een toetsenbordje met plastic knopjes, GPS, flash of ruimte voor films. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de inferieure kwaliteit, de absurde maandkosten, de vendor lock-in en het feit dat hij niet eens verkrijgbaar is de komende zes maanden. Onbegrijpelijk, toch?

Bij Tweakers.net denken ze er precies zo over. En geef ze eens ongelijk…

Tweakers.net:
“Toch is het uitsluitend een kwestie van tijd voordat een of andere leipe Chinees met een stofarm schuurtje een ARM, een 2,5″-schijfje van een gieg of dertig en een 3G-antenne in een doosje gaat frommelen. Als hij daar dan nog een touchscreen bij weet te leveren is het een kwestie van nog minder tijd voordat opensourceprojecten als OpenMoko de iPhone laten verbleken als ware het een gratis Postbankmobiel.”

Reageer op artikel:
iPhone overgewaardeerd
Sluiten