Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 juli 2007
Leestijd: 0 minuten

iPhone in museum voor communicatie

Hij moet in Nederland nog uitkomen, maar het is nu al een museumstuk. De iPhone. Museum voor de Communicatie in Den Haag heeft een iPhone overgevlogen (jaja) die vanaf vandaag staat opgesteld in een vitrine.

“Het Museum voor Communicatie laat het publiek actuele trends en historische ontwikkelingen op het gebied van communicatie ervaren, met deze actuele presentatie van de iPhone laten we zien dat we onze taak serieus nemen”, aldus de directeur van het museum.

Een iPhone in een vitrine is natuurlijk een treurige beleving van het apparaatje en daarom deelt het museum gratis kartonnen doe-het-zelf iPhones uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone in museum voor communicatie
Sluiten