Marieke van Osch
Marieke van Osch Nieuws 14 juli 2007

Discovery Channel: The iPod Revolution

De meeste Apple-gebruikers laten door middel van hun iPod graag zien dat ze tot ‘de familie’ behoren. Anno 2007 zijn de witte dopjes een statussymbool. De iPod heeft een ware revolutie veroorzaakt.

Tenminste dat doet de titel van het programma vermoeden dat woensdagavond 18 juli om 21.00 uur op Discovery Channel wordt uitgezonden. In deze documentaire gaat men in op de veranderingen die de iPod heeft veroorzaakt en wat voor effect dit heeft op de muziekbeleving en de verkoop van muziek. Hierbij maakt Discovery gebruik van beelden uit One More Thing #21.

Kortom, een must-see voor iedere iPod-liefhebber. Vergeten is ook haast onmogelijk, Discovery heeft een e-mailservice op hun website. Vul je adres in en je krijgt automatisch een mail. Wie niet kan wachten, kan de documentaire ook op YouTube bekijken.

Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Discovery Channel: The iPod Revolution
Sluiten