Castor
Castor Nieuws 13 juni 2007

Winnaars Apple Design Awards 2007

De winnaars van de Apple Design Awards voor 2007 zijn bekendgemaakt. Apple selecteert opvallende producten/ontwikkelaars als beloning voor hun grensverleggende werk en stimulans voor innovatie. De prijzen varieren van toegang tot de WWDC van volgend jaar tot hardware zoals o.a. een MacBookPro.

Onderstaande lijst geeft de winnaars weer zoals die door Glenn Wolsey werden genoemd. De makers van Delicious Library kunnen in elk geval in hun handen knijpen. Ze hadden al niet te klagen over buzz rondom versie 2 en die aandacht zal mede door deze ADA niet snel verslappen.

Ook leuk dat het Vlaamse MacRabbit erkenning krijgt voor (een van) de beste CSS editors van het moment, CSS Edit 2.5 Gelukkig werd het programma niet overschaduwd door die andere webdevelopment applicatie, Coda. Het programma van Panic was een van de favorieten voor een Design Award en won m.i. terecht de User Experience award.

Beste Leopard Applicatie: Delicious Library 2.0
Beste Leopard Applicatie Runner Up: iBank

Beste Mac OSX Developer Tool: CSS Edit 2.5
Beste Mac OSX Developer Tool Runner Up: rooSwitch

Beste Mac OSX Dashboard Widget: Bart Widget
Beste Mac OSX Dashboard Widget Runner Up: Pemdas

Beste Science Computing Applicatie: Papers
Beste Science Computing Applicatie Runner Up: Single Crystal

Beste Mac OSX Game: WOW Burning Crusade
Beste Mac OSX Game Runner Up: Wacky Mini Golf

Beste Mac OSX Student Product: Picturesque
Beste Mac OSX Student Product Runner Up: Pathway

Beste Mac OS X User Experience: Coda
Beste Mac OS X User Experience Runner Up: Sandvox

http://developer.apple.com/wwdc/ada/

Reageer op artikel:
Winnaars Apple Design Awards 2007
Sluiten