One More Thing LIVE tijdens WWDC Keynote

Aanstaande maandag zal Steve Jobs in San Francisco een Keynote speech houden waarmee de WWDC 2007 van start gaat. In vervlogen tijden waarin breedband internet nog een luxe was en Apple minder populariteit genoot durfde de Californische computermaker deze keynotes nog live te verspreiden via een Quicktime video stream.

Tegenwoordig moeten trouwe Apple fans uren wachten na afloop van het evenement voordat ze his Steveness in beeld krijgen en zijn daarmee van hun nieuwsvoorziening afhankelijk van websites die het laatste nieuws uit de zaal bloggen.

One More Thing is voor haar verslaggeving ook veroordeeld tot deze bronnen, maar dat betekent niet dat wij zelf niet live kunnen gaan uitzenden! Jazeker, One More Thing zal maandagavond vanaf 19 uur (Nederlandse tijd) live te volgens zijn. Maar zoals u van uw favoriete Apple podcast mag verwachten gaan wij verder dan de gemiddelde live stream. Met niet minder dan vier camera’s in Studio Statensingel doet het OMT team live verslag van het laatste nieuws.

Ga naar www.onemorething.nl/live om mee te kijken in Studio Statensingel en op de hoogte gehouden te worden over het laatste nieuws uit San Francisco.

De live uitzending gemist? Geen nood: achteraf zal een oude vertrouwde on demand podcast gemonteerd worden van de live uitzending.

Reageer op artikel:
One More Thing LIVE tijdens WWDC Keynote
Sluiten