Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 juni 2007

Nieuws: iPhone doet langer met batterij

Wie publiceert een persbericht over de batterijduur van een telefoon? Precies, Apple.

Met nog 11 dagen te gaan brengt Apple een persbericht uit waarin het halsoverkop nog een aantal specs van de iPhone aanpast. Er is waarschijnlijk wat met de software gerommeld waardoor de mobiele telefoon / iPod / internet communicator nu 8 uur kan bellen, 7 uur video en 24 uur audio kan afspelen. De iPhone kan nu ook 250 uur (dat is meer dan 10 dagen) standby blijven.

Daarnaast is ook de toplaag van de iPhone aangepast. Plastic eraf, “optical-quality glass” erop. Gevolg: minder krasgevoelig en helderder beeld.

*All Battery claims are dependent upon network configuration and many other factors; actual results may vary. See www.apple.com/batteries for more information. Music capacity is based on four minutes per song and 128-Kbps AAC encoding; actual capacity varies by content.

Reageer op artikel:
Nieuws: iPhone doet langer met batterij
Sluiten