Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 juni 2007

iPhone: Greg krijgt de eerste

Rijen voor Apple Stores kennen we inmiddels. Bij de opening van een nieuwe winkel staan de fanboys en -girls braaf te wachten tot ze zich binnen mogen vergapen aan de bekende Apple hard- en software. Het in de rij staan voor nieuwe producten hebben we nog niet gezien bij Apple Stores, tot afgelopen maandag. Want om 5 uur ’s ochtends (lokale tijd) werd de eerste iPhone enthousiasteling gespot voor de ingang van de Apple Store op 5th Avenue, New York City.

Greg is een gepensioneerde eenling die er een hobby van maakt om vooraan te staan bij de verkoop van nieuwe hype producten. Zo wist hij als een van de eersten een PlayStation 3 te bemachtigen. Nu zal hij als een van de eerste consumenten een iPhone in handen krijgen. Met bezweet gelaat wacht hij geduldig in zijn klapstoel tot vrijdagavond zes uur, wanneer de eerste iPhones verkocht zullen worden in Apple Stores en AT&T winkels. Wat ie als eerste met z’n nieuwe iPhone gaat doen? “Kijken hoe ie werkt.”

Reageer op artikel:
iPhone: Greg krijgt de eerste
Sluiten