Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 16 mei 2007
Leestijd: 1 minuut

Word converter voor Office 2007

Heb jij hippe Vista vrienden met de nieuwste versie van Microsoft Office for Windows? Dan kun je vanaf vandaag weer met ze communiceren via Word. Microsoft heeft namelijk een beta uitgebracht van een *.docx en *.docm conversieprogramma voor de Mac. *.docx en *.docm zijn de nieuwe op XML gebaseerde, maar door Microsoft heel slim toch een beetje proprietary gemaakte, bestandsformaten voor Word in Office 2007 for Windows.

De conversie tool kan een of meer bestanden tegelijk converteren naar Rich Text Format (RTF), wat gelezen kan worden door Microsoft Office v. X for Mac, Microsoft Office 2004 for Mac en onze vertrouwde Teksteditor. Op conversieprogramma’s voor Excel en Powerpoint moeten we nog even wachten.

De nieuwe versie van Microsoft Office 2008 for Mac, die in de tweede helft van 2007 wordt verwacht, zal gebaseerd zijn op de ‘Open XML’ bestandsstructuur van Office 2007 for Windows.

De Word converter is gratis te downloaden op Mactopia.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Word converter voor Office 2007
Sluiten