Shop jij of shop ik?

Door: Lucas Raggers - 25 reacties

Speciaal voor de jeugd en de amateurs onder ons is er in de Lounge een draadje geopend om toch wat kennis en inspiratie op te doen betreffende beeldbewerking.

Het is geenszins de bedoeling dat er hoogstaande dingen worden geproduceerd, maar dat iedereen juist met plezier kennis neemt van de fantasie van anderen. En eigen bijdrages zijn natuurlijk bijzonder welkom.

Te vinden in de Lounge en genaamd ‘Shop jj of Shop ik‘?

Een bericht van Lounge moderator Turbanus.

Reacties

25 reacties
 • Profielfoto
  bedhead

  prachtig initiatief!!! Dit soort zaken kunnen alleen maar toegejuicht worden. Ik ben niet zo handig met beeldbewerking, zal er zeker mijn licht eens gaan opsteken. Op deze manier kunnen we nog van elkaar leren :)
  Mooi!

 • Profielfoto
  Cars

  Leuk…maar is er echt geen interessanter nieuws? Andere sites vermelden dagelijks een paar nieuwe artikelen, maar hier komt op de voorpagina het nieuws over een topic in de Apple Lounge… :sealed:

 • Profielfoto
  Bor

  Leuk! Ik ga er even een kijkske nemen!

 • Profielfoto
  moller

  je zou maar Photoshop hebben draaien via bootcamp…

  mag je zeker niet meedoen?

 • Profielfoto
  Proof of Youth

  Ik hoop inderdaad dat er wat vaker nieuws wordt gepost. Als andere Mac sites dit kunnen, lijkt me erg geen probleem toch.

 • Profielfoto
  Anoniem

  is dit voorpagina nieuws? Zo fantastisch vind ik dat topic nou ook weer niet (de inzendingen ook niet eigenlijk) :O

  @Cars/Kabouter Volgens mij moet Macosx.nl zich meer gaan richten op het succesvolle forum, i.p.v. openen met een nieuwspagina die niet actueel is. Een voorportaal met een overzicht van de nieuwe forumdraadjes, mededelingen en af en toe een interessant artikel lijkt mij beter. Nu concentreert de homepage zich te veel op nieuws (wat geen sterke kant is van Macosx.nl)

 • Profielfoto
  dfI*)#HN$@(*_)$U#JHEN#U@P$(#@Halert('hi');

  @.erik, hey hey hey!
  Ik kan donders mooi photoshoppen:-)

 • Profielfoto
  Stokky

  het hoeft toch niet allemaal serieus nieuws te zijn op de voorpagina, toch? :D ik vind het een leuk initiatief

 • Profielfoto
  Brent146

  Inderdaad, macosx.nl moet zich gaan richten op het forum. Ik denk niet dat ze op gebied van nieuwtjes beter gaan doen dan bvb. macwereld.nl of tuaw…

 • Profielfoto
  Turbanus

  Move the Monk…..

 • Profielfoto
  Aardbei

  Elk initiatief wat een ander kan helpen moet toch gewoon worden toegejuicht?
  Daar is een “community” toch voor?
  Waarom “zeuren” op internet, gewoon plezier hebben is toch veel leuker.

 • Profielfoto
  Turbanus

  Hahaha… het word nu meer babes verbouwen…..:D

 • Profielfoto
  The Gimp

  hetgeen ik vooral zie bij dit topic is mensen die laten zien wat ze kunnen, en niet hoe ze het gedaan hebben. uiteindelijk heb je als “leerling shopper” geen barst aan dit topic.

  ik als toekomstige leerling ga eerder zitten met vragen van hoe doe je dit en dat en ik zou liever tips krijgen dan dat ik naar prentjes moet zien die beetje geshopt zijn ..

 • Profielfoto
  petermac

  Zeg, zeurpieten, ik vind dat een grappig topic! In plaats van hier je gal te spuwen, kan je die tijd misschien beter gebruiken om een van die plaatjes te photoshoppen… Photoshop gaat uiteindelijk ook vaak om het gebruiken van je verbeelding en creativiteit! Dit is de perfecte gelegenheid om dat eens te laten zien!

 • Profielfoto
  strigoi

  Dit nieuwe onderdeel in de lounge is inderdaad wel grappig, maar ik mis ook al tijden de echte actualiteit op de voorpagina. En ik begin er dan ook nog eens over bijvoorbeeld de release van CS3? Voor mij echt de doorslag om een intel mac te komen, CS3 werkt minstens 3x zo snel op nieuwe intels (vergeleken met CS2). Geen voorpagina nieuws, hallow? ???

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Grappig topic,gericht op de huidige doelgroep,jeugd. :(

  Maar nieuws?
  nee dus.

 • Profielfoto
  Xcode

  Heel leuk idee!:)

 • Profielfoto
  Bor

  Heel leuk idee, maar de zin van dit bericht snap ik niet zo. De voorpagina is er, voor zover ik weet, om nieuwtjes, weetjes, updates en reviews neer te zetten. Als moderators hoer hun eigen topics gaan promoten is “het einde zoek”

  Heel leuk idee!

 • Profielfoto
  sedikit

  Niet “Rijjij of rijik” maar “Shop jij of Shop ik”. Die “grappige” vondst belooft veel.
  Het begint hier toch wel langzamerhand op een padvinderskamp te lijken. “Leuke” spelletjes, bij het kampvuur, vóór het slapen gaan. Met als spelleider/arkela-“laten we het gezellig houden”-Turbanus.Bij een bezoekje aan de topic kwam ik haast niet meer bij! Wat een humor! Wat een invallen! Wat een fantasie! Beatrix in een bikini! En er is nog véél meer te lachen en te genieten, en zoals de topic er nu al uitziet, staat ons nog veel meer leuks en grappigs te wachten! Jongens en meisjes, denk erom: geniet met mate en, jullie weten het, we houden het gezellig!

 • Profielfoto
  dfI*)#HN$@(*_)$U#JHEN#U@P$(#@Halert('hi');

  @sedikit, als je het zo’n zooitje vind, lelijk vind, en prutswerk.
  Wat doe je hier dan? Je hoeft niet te kijken, je hoeft niet te reageren. :angry:

 • Profielfoto
  sedikit

  @Rimsic
  Heb ik gezegd dat ik het een zootje vind, lelijk vind, en prutswerk? Wel goed lezen hoor!
  Ik heb alleen een beetje de draak willen steken met deze, volgens mij, infantiele ongein. Behalve beter citeren, ook graag niet die eeuwige nietszeggende dooddoener gebruiken van “wat doe je hier dan?” en “je hoeft niet te kijken, je hoeft niet te reageren”.
  Want Rimsic, let wel, we werden opgeroepen, in een hoofdartikel, op de voorpagina, met een link, een kijkje te gaan nemen. Welnu dat heb ik gedaan, heb het bekeken (voor het laatst), en geef daar een reactie op, in, let wel, een ruimte die daar apart voor bestemd is. Dus Rimsic, ik heb gedaan waartoe ik was uitgenodigd.En vergeet niet dat een reactie niet persé een loflied hoeft te zijn. Maar zing rustig door hoor.

 • Profielfoto
  Turbanus

  Ieder zunne meug zeggen we hier in Brabant….. ;)
  Ik heb echt niet de illusie dat het iedereen naar de zin kan worden gemaakt.

 • Profielfoto
  japser909

  ut kakt un beetju in

 • Profielfoto
  sedikit

  Of, zeu as oense wethoeder Hekking bi oes zet: “grensseleuse gezeulighiet got seulang teu waoter tottut breukt”

 • Profielfoto
  TijhofGraphics

  jij is met een “i” er tussen Lucas/Turbanus ;)

  Verder is het een leuk concept. Heb het ook op andere fora gezien, werkte onder andere leuk vroeger om het KickSite Forum(Kicken.fm). Maar dat bestaat door bekende verhalen niet meer, maar leuk idee dit.