Marieke van Osch
Marieke van Osch Nieuws 23 mei 2007

De weg kwijt of ‘Lost’?

In de iTunes Store is vanaf 22 mei een nieuw spel te downloaden: Lost. Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie en met dezelfde hoofdpersoon Jack. In deze serie volg je het leven van een groep mensen die na een vliegtuigcrash stranden op een tropisch eiland. Geen romantisch verhaal onder palmbomen, maar een serie waarin stap voor stap de mysterieuze (of noem het bizarre) zaken van het eiland aan het licht komen. Overleven staat centraal.

Het lijkt wel de eerste iPod-game te zijn waarin sprake is van een virtuele wereld zoals de echte games. Gaat de iPod richting spelcomputer en raakt Apple hier de weg kwijt of is er sprake van een geniale nieuwe feature voor onze witte of zwarte lieveling?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De weg kwijt of ‘Lost’?
Sluiten