darh
darh Nieuws 2 mei 2007

‘A Greener Apple’ & LED schermen

Na de open brief van Steve Jobs over DRM vrije muziek is er nu weer een, maar nu over de milieu bewustheid van het bedrijf. Greenpeace heeft al lange tijd commentaar op Apple omdat ze niet milieu-vriendelijk zouden zijn.

In de brief, of eerder uitleg bij verschillende soorten verontreiniging wordt duidelijk gesteld dat Apple wel goed bezig is ten opzichte van het milieu en voor is op andere elektronica bedrijven.

Kijk voor verdere en diepere uitleg op de site van Apple

LED-schermen
Een leuke bevestiging van geruchten komt ook in het betoog naar voren. Namelijk het gebruik van LED-backlights in LCD schermen. Dit zal naast milieu voordelen ook zorgen voor betere kleuren op je scherm.

Reageer op artikel:
‘A Greener Apple’ & LED schermen
Sluiten