Te koop: 2500 e-mailadressen van goedgelovige Mac-liefhebbers ;-)

Tegen elk aannemelijk bod: 2500 courante e-mail adressen van
goedgelovige Mac-liefhebbers

Zegt u nu eens eerlijk: u had het toch niet echt verwacht?

We hebben van u genoten, de afgelopen dagen. Op drift na de plotselinge sluiting van onze roodgrijze vrienden. Dakloos in cyberspace.

We hebben genoten van Alfred Konijnenbelt, die in no time na uitsturen van het persbericht de informatie prominent op de MacFan-voorpagina plaatste. Alfred: je bent een topper!

We hebben genoten van de miniforumpjes die als krokussen uit de grond schietend de nieuwe lente van een nieuw geluid wilden voorzien.

We hebben genoten van de massaliteit waarmee u zich voor de Appleforums registreerde. Ruim 2500 aanmeldingen in drie dagen tijd. Voor een forum dat niet bestaat. En ook niet zal bestaan. Althans niet in deze vorm.

Want het toekennen van zo’n ‘Forums Approved’ banner doet u natuurlijk helemaal zelf. Niet door te roepen. Niet door te schreeuwen. Maar door rustig uw woordje te doen op de plaats die u daarvoor het meest geëigend acht – blauw, oranje, groen of rood.

Op het risico af dat u als troll wordt bestempeld wanneer uw mening een weinig verschilt van die van uw buurman. Want in de huidige wereld van het oprukkende Macfundamentalisme word je als Apple-terrorist gezien voor je het weet.

Dus blijft ieder zijn ding doen. Op zijn eigen manier.

Zo zijn bij MacOSX.nl de voorbereidingen in volle gang om de stand der techniek geheel tot de regelen der kunst te verheffen. En blijft bij MacNed de redactie overuren draaien terwijl het forum vertimmerd wordt tot knusse stamkroeg voor de liefhebber. En gaat ook MacWereld onvermoeibaar door. En lijkt zelfs MacFreak uit zijn eigen as herrezen.

Ieder zijn eigen ding.

Al weet je het natuurlijk maar nooit.

Reageer op artikel:
Te koop: 2500 e-mailadressen van goedgelovige Mac-liefhebbers ;-)
Sluiten