Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 maart 2007

Apple Store Rome bevestigd (niet door Apple)

Vorig jaar meldden we al dat er geruchten gaan over een nieuw te openen Apple Store in Rome, Italië. Inmiddels hebben deze geruchten zich in alle hevigheid teruggevochten op de verschillende Apple nieuws sites. Was er eerst nog sprake van een locatie in het centrum van de Italiaanse hoofdstad, nu wordt uitgegaan van een locatie in één van Italië’s meest luxueuze winkelcentra, buiten het centrum van Rome. Tussen de Gucci’s en Louis Vutton’s zou een officiële Apple Store verrijzen in Roma Est.

Bron voor dit nieuws is de directeur van het winkelcentrum, Federico Cimbelli, die weet te melden dat Apple op 31 maart om 9 uur de deuren zal openen van de eerste officiële Apple Store op het vaste land van Europa. Eerder deze maand werd duidelijk dat Apple winkelruimte in München heeft gehuurd. Samen met dit bericht kan aangenomen worden dat Apple eindelijk dat stap wil maken naar het Europese land. Het blijft afwachten wanneer we een geniusbar mogen verwachten op de Coolsingel, de Dam of het Spui.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Rome bevestigd (niet door Apple)
Sluiten