Peach
Peach Nieuws 27 februari 2007
Leestijd: 1 minuut

Werken zonder afleiding

Een deadline nadert? Je werkt vlijtig door op je Mac, maar merkt dat je snel wordt afgeleid door andere vensters, of door de desktop? Wel geen nood. Isolator is een gratis oplossing voor dit probleem. Na installatie & opstarten, vind je een extra knopje in de menubalk. Open dan het programma waarin je moet werken, maak het actief en vink in het menubalkitem ‘Turn Isolator on’ aan. Alle vensters die niet bij het actief programma horen en jouw desktopiconen verdwijnen, de wallpaper wordt een egale (zelf te kiezen) kleur. Je kan niet meer gestoord worden door de desktopomgeving. Gedaan met werken? Zet Isolator gewoon af (‘Turn Isolator off’) en alle instellingen keren terug. Alles wat het programma doet, zit al in Mac standaard, maar niet op zo’n eenvoudige manier. Een handige tip dus voor mensen die snel afgeleid zijn. (bron)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.