Levering Apple TV uitgesteld

Door: Koen van Tongeren - 7 reacties

Apple heeft bekend gemaakt dat de uitlevering van de Apple TV vertraging zal opleveren. Bij de lancering van het product op 9 januari werd nog gesproken van beschikbaarheid vanaf februari. Inmiddels is deze termijn verschoven naar half maart. Deze datum geldt echter alleen voor de Verenigde Staten. In Europa zullen we waarschijnlijk één tot twee weken langer moeten wachten op de nieuwe televisie setupbox van Apple die de link moet leggen tussen computer en tv.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  huinkroese

  Ik weet nog steeds niet waar dit nou écht handig voor is… maar zal wel aan mij liggen.

 • Profielfoto
  marceffing

  Ik denk dat Apple heel wat markt mist door alleen HDMI en composite te ondersteunen (en geen s-video). Maar mischien is dit een technische afweging geweest…

 • Profielfoto
  Donnie Darko

  zou je hiermee ook kunnen broadcasten?
  ipv ontvangen dus uitzenden, kun je tv kijken op je mac:D

 • Profielfoto
  hahaha... wat slecht

  Oh… Oh. Oh. wat een ramp zeg ???

 • Profielfoto
  PierreVanMouche

  Tja inderdaad; de levering is uitgesteld.
  Hieronder de email van de Apple Store die ik vandaag in mijn postbus aantrof.
  —————-
  Geachte klant,

  Wij stellen het zeer op prijs dat u de nieuwe Apple TV hebt besteld. Daarmee kunt u op een makkelijke en leuke manier geheel draadloos al het iTunes-materiaal dat op uw Mac of pc staat, afspelen op uw breedbeeld-tv.

  Het gereedmaken voor verzending van Apple TV duurt enkele weken langer dan voorzien. De verzending zal naar verwachting dan ook pas half maart van start gaan, in plaats van in februari.

  U kunt de status van uw bestelling op elk gewenst moment controleren via onze bestelstatus-website.

  Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat informatie waarmee u uw bestelling kunt traceren. U hoeft alleen contact met ons op te nemen indien u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren.

  Wij stellen het op prijs dat u voor de Apple Store hebt gekozen en bedanken u voor uw bestelling.

  Met vriendelijke groet,
  Het Apple Store-team

  Hebt u nog vragen?
  Ga dan naar het Help menu. :angry:

 • Profielfoto
  iAgree

  Off topic: Mijn itunes library of liver gezegd mijn muziek map, groeit nu al kom-pleet van me hd af, als je films toevoegd aan itunes, kun je deze dan op een aparte drive van je muziek opslaan terwijl de inhoud wel in de zelfde itunes staat, of moet je daarvoor met bijvoorbeeld 2 accounts gaan werken ?

 • Profielfoto
  midas

  ach ik zit toch niet op dit soort producten te wachten, laten ze zich liever bezig houden met nuttigere dingen ver(*&@#$%