Marieke van Osch
Marieke van Osch Nieuws 22 februari 2007

Dock te vol? Overflow is een oplossing

Een overvolle dock en het goede programma toch moeten openen met Spotlight? De behoefte aan een dock voor werk en een dock voor thuis? Overflow is misschien een oplossing.

MacFormat (Engelstalig Macblad) laat lezers van het februarinummer 2007 (nr 178) gratis versie 1.6 van dit programma gebruiken. Versie 1.6 is hier te downloaden. Vervolgens kunnen de lezers van MacFormat op de website van ontwikkelaar Stuntsoftware hun licentie aanvragen. Ook zonder blad in handen werkt deze link, maar we moeten natuurlijk wel eerlijk blijven. Uiteraard vraagt het programma na het installeren van versie 1.6 om de update naar versie 2.0.

Overflow kan eenvoudig met een sneltoets gestart worden en vanuit de dock. In het programma is het mogeljk om categorieën aan te maken en vervolgens de iconen van de programma’s in de categorieën te zetten. Ook kunnen er bestanden op de iconen gesleept worden om de bestanden te openen.

Laat je overtuigen door de introductievideo of de reviews op Versiontracker.

Reageer op artikel:
Dock te vol? Overflow is een oplossing
Sluiten