darh
darh Nieuws 24 januari 2007

World Wide Developer Conference 2007

AppleInsider weet ons te meldden dat de WWDC van dit waarschijnlijk gaat plaats vinden van 10 tot en met 15 juni. Met op maandag de 11e de Keynote van Steve, een beetje verbazend want normaal is dat op een dinsdag.

AppleInsder denk dat WWDC het moment zal zijn waarop Leopard uitgebracht zal worden, ook zeggen ze dat er binnenkort waarschijnlijk een event komt om de verdere features van het nieuwe besturingssysteem te presenteren. Gister meldde een redelijk onbekende site, applerecon.com, al dat er 20 februari een special event zou zijn om Leopard te presenteren. Echter is niet bekend hoe betrouwbaar die informatie is.

Ook zegt AppleInsider dat er een mogelijkheid is voor een nieuwe Mac tijdens WWDC.

Reageer op artikel:
World Wide Developer Conference 2007
Sluiten