World Wide Developer Conference 2007

17 reacties

AppleInsider weet ons te meldden dat de WWDC van dit waarschijnlijk gaat plaats vinden van 10 tot en met 15 juni. Met op maandag de 11e de Keynote van Steve, een beetje verbazend want normaal is dat op een dinsdag.

AppleInsder denk dat WWDC het moment zal zijn waarop Leopard uitgebracht zal worden, ook zeggen ze dat er binnenkort waarschijnlijk een event komt om de verdere features van het nieuwe besturingssysteem te presenteren. Gister meldde een redelijk onbekende site, applerecon.com, al dat er 20 februari een special event zou zijn om Leopard te presenteren. Echter is niet bekend hoe betrouwbaar die informatie is.

Ook zegt AppleInsider dat er een mogelijkheid is voor een nieuwe Mac tijdens WWDC.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  @iMen

  Hee… 11 juni, dat zou een mooi verjaardags cadeuatje zijn:) Nice!

 • Profielfoto
  rulus

  Jeej, weeral tijdens de examens :O

 • Profielfoto
  thijsbrg

  geloof echt niet dat leopard pas bij de wwdc uitkomt. dit zou me dan echt zwaar tegenvallen. ik hoop dat het special event van 20 februari niet nep is en dat het dan komt, samen met iLife en iWork.

 • Profielfoto
  darh

  nou thijsbrg, Leopard is echt nog niet klaar… ik hoop zelfs dat ze het nog niet uitgeven want dan heb je echt een buggy systeem

 • Profielfoto
  thijsbrg

  nou niet klaar… wie zegt dat apple de boel stiekum al wel klaar heeft maar gewoon een developer versie heeft waar sommige features nog niet helemaal opgepoetst zijn. er zijn overgens ook nog features die niemand nog weet.

  bij de iphone hadden ze ook eerst een crappy interface gemaakt om sommige mensen voor de gek te houden. die developer release is er alleen voor zodat developers de nieuwe features in hun apps kunnen bouwen.

  juni zou zoiezo echt totaal niet kunnen, of apple moet leopard voor de zoveelste keer uitstellen maar dat zie ik echt niet gebeuren. ze hebben gezegt ‘spring 2007’, dan is het logisch dat ze het op het februari event laten zien en dat het dan ergens in maart te koop is.

 • Profielfoto
  darh

  nja gewone bugs kunnen ze best oplossen in een developrs seed, dan kunnen die gasten ook een beetje lekker werken zonder dat de hele boel steeds vast loopt.

  En zoveelste keer uitstellen? Volgens mij hebben ze Leopard nog geen één keer uitgesteld. En daar komt bij dat juni nog steeds “spring 2007” is.

 • Profielfoto
  Anoniem

  Heerlijk die rumorsites … lekker papegaaien. :p

 • Profielfoto
  TijhofGraphics

  TSja, ze zouden het Spring-2007 uitbrengen, maar de WWDC is meestal in de augustusmaand en dat is niet bepaald Spring-2007..
  Dus brengen ze het WWDC naar voren zodat het wél Spring-2007 is.
  Dus WWDC eerder i.p.v. een extra event, maar een extra event kan natuurlijk altijd:)

 • Profielfoto
  darh

  @ TijhofGraphics, WWDC was bijna altijd in juni en toevallig vorig jaar in augustus omdat ze toen zaten met de Xeon proccesors waar ze op moesten wachten (en waarschijnlijk Leopard die nog niet ver genoeg af was om te showen) ;)

 • Profielfoto
  Buzz

  darh: WWDC keynotes zijn de laatste jaren altijd gewoon op een maandag, aan het begin van de conference gehouden.

 • Profielfoto
  Esquare

  En zo laat dit hele gedoe zich samenvatten als een normale WWDC met een systeemupdate volgens planning. Geen nieuws eigenlijk. :)

 • Profielfoto
  frederikbove

  tja en hoeveel zou leopard gaan kosten heeft daar iemand al een idee van?

 • Profielfoto
  darh

  @ frederikbove, ga maar uit van 129 euro;)

 • Profielfoto
  proud

  hm… een nieuwe mac! :D
  souds exciting!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik wacht op de wide-screen iPod met groot geheugen 80 of 100Gb.
  Leopard zal wel komen (of eerder), want er was gemeld “in het voorjaar, volgens mij. En de iPhone gaat dan in de verkoop in Amerika, dus zal dan weldefinitief worden gepresenteerd. En een nieuwe iMac. Nieuw model?? Dat denk ik eigenlijk niet, maar je weet ’t nooit.

 • Profielfoto
  proud

  ik hoop een nieuw model! hoewel ik uiteraard nog steeds zware fan ben van de huidige… ;)

 • Profielfoto
  DG

  Waarschijnlijk komt er een widescreen iPod, een 8 core mac pro, een de iPhone release. Ik denk geen nieuwe iMac, ze moeten nog zovel releasen, en de huidige iMac is nog wel ok;)