macpro
macpro Nieuws 4 januari 2007

OWC introduceert de tablet Mac

Other World Computing (OWC) is een bekende leverancier van upgrades en accesoires voor de Mac en iPods. Maar ze hebben de lat een tikje hoger gelegd: op 9 januari introduceren zij de ModBook: de “first and only Mac tablet computer solution”.

Met de ModBook kun je direct op het scherm schrijven en tekenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Wacom Penenabled hardware. En dankzij de ingebouwde InkWell techniek van Mac OS X is handschriftherkenning geen probleem. Andere opties van de ModBook zijn een ingebouwde iSight, CD/DVD combodrive en een GPS module.

Wordt dit de ModBook?

De tablet Mac is ontwikkeld in samenwerking met Axiotron. Zij zullen de ModBook ook exclusief in America gaan verkopen via Other World Computing. Over prijzen, levertijden en mogelijke levering buiten America zijn nog geen mededelingen gedaan.

Waarschijnlijk wordt de MacBook als basis gebruikt voor de ModBook, want op de website van OWC staat een afbeelding van de MacBook, gevolgd door een ModBook. Alleen hebben ze nog een doek over die ModBook gegooid, dus hoe het er werkelijk uit gaat zien? Axiotron heeft een afbeelding waar iets meer is te zien. En als de sleuf op de zijkant voor de CD/DVD speler is, dan geeft dat een goed beeld van de afmetingen.

Dinsdag weten we meer.

Other World computing ModBook pagina
Homepage Axiotron met persbericht

Reageer op artikel:
OWC introduceert de tablet Mac
Sluiten