Nieuw forumonderdeel MacOSX.nl: iPhone!

Direct na de introductie van de iPhone, bijna twee weken geleden, werd er al druk gepost op ons forum over de nieuwste gadget van Apple die wij pas eind dit jaar in Nederland zullen zien. Vanaf dat moment begonnen de moderators en beheerders van de site te bespreken hoe we de iPhone het beste een plaatsje konden geven op onze site. Met het oog op de constructie van de nieuwe versie van MacOSX.nl was dat nog niet eenvoudig. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een oplossing die in de huidige opzet van het forum wellicht niet logisch lijkt, maar met het oog op de toekomst wel de beste optie is. We geven de iPhone een apart forumonderdeel.

Vanaf nu kan je alle vragen, opmerkingen, liefdesverklaringen etc kwijt op het iPhone forumonderdeel. Natuurlijk wel eerst even kijken of er al een topic over bestaat. Deze staan nu nog verspreid op ons forum maar zullen de komende dagen zoveel mogelijk gemigreerd worden naar het iPhone forumonderdeel.
Veel postplezier!

Update: Op dit moment verschijnen nieuwe iPhone topics nog niet in de recent forumlijst. Dit probleem zal snel verholpen zijn.

Reageer op artikel:
Nieuw forumonderdeel MacOSX.nl: iPhone!
Sluiten