darh
darh Nieuws 16 januari 2007

Een aantal nieuwtjes van het Apple front

Get-A-Mac ads
Apple heeft drie nieuwe reclame spotjes:

Airport 802.11n
Zo als het er nu uitziet is het alleen mogelijk om de “n” functionaliteit van je Core2Duo te benutten als je de nieuwe Airport Extreme aanschaft. Echter melden de geruchten sites dat Apple wellicht een update gaat verkopen om van het snellere Airport gebruik te maken in combinatie met third-party routers. Dat ze deze update moeten verkopen in plaats van een gratis software update uittegeven heeft waarschijnlijk met de Sarbanes-Oxley wet te maken.
Prijs: $4,95

Beatles in iTunes
Als je de Keynote gekeken hebt zal het je wel opgevallen zijn, Steve liet een aantal keer de Beatles voorbij komen. Terwijl deze nog niet in de iTunes Store te koop zijn had Steve ze wel op zowel z’n iPhone en Apple TV. Nu denkt Appleinsider dat er op of rond valentijnsdag de Beatles aan de iTS toegevoegd zullen worden.

Financieel: Eerste kwartaal cijfers 2007
Morgen zal Apple de kwartaal cijfers van het eerste kwartaal van 2007 bekend maken (voor de duidelijkheid dit waren de laatste drie maanden van vorig jaar). Het zal hier live te volgen zijn. Wij zullen de resultaten ook vermelden.

Reageer op artikel:
Een aantal nieuwtjes van het Apple front
Sluiten