darh
darh Nieuws 14 december 2006

Photoshop CS3 Beta

Morgen zal voor veel Photoshop gebruikers met een Intel Mac een leuke dag worden. Morgen zal Adobe namelijk een beta van het nieuwe programma online zetten. Het grootste voordeel is natuurlijk dat het beeldbewerkingsprogramma dan eindelijk Universal zal zijn.

Afgelopen week meldden verschillende sites over een beta van Adobe. Appleinsider meldde als eerste dat er deze week een beta van het hele CS3 pakket zou verschijnen, echter meldde andere sites(1, 2) en Appleinsider zelf daarna dat het alleen om een Photoshop beta gaat.

De voorwaarde is wel dat je een licentie van CS2 moet hebben.

De officiele versies van zowel Photoshop als de rest van CS3 zullen de eerste helft van 2007 worden uitgebracht.

Update
De beta is nu op Adobe Labs te downloaden. Photoshopuser.com biedt een kleine review met screenshots aan.

Reageer op artikel:
Photoshop CS3 Beta
Sluiten