Kevin Rose over de ‘iPhone’

30 reacties

Kevin Rose heeft een reputatie als het gaat om het verklappen van aankomende Apple producten. Eerder wist hij de iPod nano en de Motorola Rokr tot in detail te voorspellen.

In zijn podcast Diggnation heeft hij vandaag wederom laten blijken over spannende informatie te beschikken. Hij blijft vaag, wil het niet zeggen, mag het niet zeggen, maar het is boeiende informatie als het waar is. Is het niet waar, dan zitten we de komende vier weken rustig uit tot de MacWorld in San Fransisco begint.

Reacties

30 reacties
 • Profielfoto
  MauZ

  tablet mac patenten?

 • Profielfoto
  Monster

  tsja…. we’ll wait and see
  ik moet nog een jaartje met mijn abbonement….
  het moet wel een zeeeeer interessant toestel worden om te concurreren met de grote merken en dan vooral SE die hun walkmans goed in hun toestellen hebben geïmplementeerd !
  succes Apple……

 • Profielfoto
  Ketsjap

  Wat een sukkels zeg, ze zitten zichzelf daar wel enorm interessant te vinden, terwijl ze zo stoer aan hun flesje zitten te lurken.

  Het hele gedoe van “ik mag niet teveel zeggen om mijn bron niet te schaden” is simpelweg om z’n eigen geloofwaardigheid op te krikken. Maar het is o zo doorzichtig, en gewoon irritant.

  Ik hecht bitter weinig waarde aan wat die twee pubers zitten te zeggen. Ze vinden zichzelf veel te geweldig om serieus te worden genomen… Wat ’n loosers.

 • Profielfoto
  eelkevanderbij

  de nieuwswaarde van het filmpje ontgaat me nogal…

 • Profielfoto
  Maced.2

  we wachten gewoon af wat steve ons te melden heeft :p

 • Profielfoto
  So Klear

  Over vaagheid gesproken…:p

 • Profielfoto
  minijob

  “terwijl ze zo stoer aan hun flesje zitten te lurken.”

  Zoo, inderdaad…

  Hadden ze wel wat beter kunnen vertellen

 • Profielfoto
  fritsdebeer.com

  BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
  Weer 5 minuten verspild van je leven aan stupide amerikanen.
  Waarschijnlijk afgekeken van hun stupide president…

 • Profielfoto
  Druchtie

  Geloof me die gast weet wat hij zegt.
  Ik weet niet of jullie ooit diggnation hebben gekeken maar dat bier is een onderdeel van de show (ze krijgen deze en geven ze recenties).
  Kevin Rose is de oprichter van Digg.com en zit behoorlijk dicht bij het vuur. Ook over de nano wist hij informatie te vertellen die zo specifiek was dat hij wel iets geweten moet hebben

 • Profielfoto
  huinkroese

  – SlideOut keyboard
  – 4Gb & 8Gb (€249,- & €449,-)
  – Small as hell
  – Touchscreen (hoewel dit alweer is tegengesproken op Appleinsider)
  – You want it.

  Aangezien m’n 4G iPod er net mee is gekapt is het inderdaad waarschijnlijk dat ik die 8Gb rakker rond februari ergens uit een schap zal trekken.
  Dus; yeah, I want it!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Het slaat inderdaad HELEMAAL NERGENS OP! Ik heb zelden mensen zo lang over helemaal niks zien kletsen. Ze kunnen beter bierrecensies gaan doen en zelfs dan komt er nog niks uit. Geen enkele waardevolle informatie. De dingen die ze zeggen, die hierboven staan, zitten al op zoveel andere telefoons, daar hoef ik zeker geen Apple iPhone voor te kopen. Het zou alleen interessant zijn als er hele nieuwe dingen mee kunnen OF als je bijvoorbeeld een 30, 60 of 80Gb iPod zou combineren met een telefoon, die ook nog foto’s kan maken. Dan kan je een apparaatje minder meenemen. Zo niet, then i stick to my Nokia en zit m’n iPod gewoon in mijn andere zak.
  Tot nu toe is de enige “betrouwbare” informatie dat een Aziatische telefoonfabriek een paar weken geleden bekend heeft gemaakt dat ze begin 2007 voor Apple een order van 12 miljoen telefoons klaar moeten hebben. Dat stond in alle kranten. Maar verder hoe of wat daar heb ik nog niks serieus over gezien of gehoord.

 • Profielfoto
  zero200

  Haha, wat zijn jullie negatief tegenover kevin en alex.
  Voor degene die niet weten wie deze zijn en ontzettend negatief hiertegenover zijn ik zal het even uitleggen:
  Kevin en Alex waren presentatoren van ScreenSavers een Amerikaanse TV show over technologie etc.
  Kevin heeft best wat vrienden binnen Apple en andere grootte tech bedrijven. Hij is hierover in het verleden een van de meest accurate bronnen geweest over Apple producten. De reden dat zij allebei aan een bierflesje zitten te lurken is omdat zij een show doen die diggnation heet, daarbij gaan zij elke aflevering een ander bier merk uitproberen en gaan ze allerlei nieuwe tech nieuws items doornemen en hebben zij er discussies over.

 • Profielfoto
  Len

  Dat mensen het hier niet snappen is logisch.

  Welke compleet achterlijke gaat dan ook de complete Amerikaanse bevolking inclusief president beledigen op een Mac OS forum omdat ie zelf een geplaatst filmpje bekijkt dat ie niet interessant vindt, dan ben je wel heel erg extremistisch :O. En dat gebruikt dan wel Apple… grappig.

  Goed, ik heb hier ook geen geduld voor, ik klikte na 10 seconden al op stop. Ik zie wel wat er komt als het zo ver is.

  Voorlopig heb ik al een mooie iPod, en mijn 5 jaar ouwe telefoon doet het nog prima. Wat dat betreft zit ik dan ook echt niet op zo’n product te wachten. Apple zal wederom een wonder moeten verrichten om een voet te zetten in de oververzadigde telefoon+muziekmarkt.

 • Profielfoto
  Obi

  @ Ketjap enzo..
  De bron waar ie het over heeft zal wel een zgn NDA (Non Disclosure Agreement) hebben. Komt Apple er bv achter wie de bron is (soms lekt een bedrijf met opzet hele specifieke informatie om een lek boven te krijgen) dan volgt er op staande voet ontslag wegens breken van de NDA, en als het tegenzit heeft de bron dan ook nog een rechtszaak aan de broek..

  Ik mag bv ook niks zeggen wat de NDA met m’n werkgever schendt..

  en dat ‘men’ diggnation niet snapt/kent diskwalificeert het niet als een nieuwsbron met een bepaalde bewezen waarde,

 • Profielfoto
  patricko

  San Francisco

 • Profielfoto
  Xigh

  Of het klopt wat ie zegt of niet maakt me niet uit, hij blijft zo gigantisch vaag dat ik voor m’n gevoel niets nieuws heb gehoord.

 • Profielfoto
  queenfan

  Als dit echt is (de waarheid) ben ik blij dat mijn abonoment in april afloopt:D :D

 • Profielfoto
  CasaMan

  Leuk om te zien dat mensen zo snel hun oordel klaar hebben terwijl ze geen flauw bennul hebben waar ze over praten.. Sorry ketsjap, jij bent juist degene vandaag die door de mand valt..

 • Profielfoto
  fritsdebeer.com

  @ Len
  Oordeel is niet alleen op basis van dit filmpje hoor.
  Maar geef toe, ze zeggen in dit filmje niet echt veel meer dan een doorsnee Donald Duck magazine zegt over Uberhoubt iets…

 • Profielfoto
  Pjotr

  Een outside touchscreen combineren met een slide-out keyboard.
  Het klinkt me in de oren alsof je deze iPhone zowel kan open klappen als open schuiven.

  Ja Ja…… Errug boeiend allemaal

 • Profielfoto
  KR1275

  Wordt dat de iPhone?? Wat een lelijk ding. Ziet er wel erg goedkoop uit.

 • Profielfoto
  Obi

  mr Rose heeft tot nu voorspellingen over Apple gedaan die spot-on precies zijn uitgekomen. Sterker, in de afgelopen 2 jaar is meneer Rose zowat de enige geweest die bepaalde nieuwe producten van Apple zeer nauwkeurig heeft voorspeld (met naam en feautures zoals bv de nano). Er zijn zgn apple rumor sites die het “track record” van mr Rose zouden willen hebben vwb nauwkeurigheid van voorspellen.

 • Profielfoto
  Mattnh

  Blah, blah.
  Lekker belangrijk.
  Troep dus.
  Next!

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Ik zal vanavond Steve eens even bellen als ik tijd heb. Dat gespeculeer ben ik nu een beetje zat.

 • Profielfoto
  kid i

  kevin rose (de ‘bierdrinkende puber’) stond onlangs nog op de cover van businessweek en staat op zijn 29 jaar het hoofd van een bedrijf dat hij zelf gesticht heeft en dat op 60.000.000 $ geschat wordt. lees meer over hem in het businessweek artikel ( http://www.businessweek.com/magazine/content/06_33/b3997001.htm ).

  je mag er van uitgaan dat hij redelijk juist zit als het ‘rumors’ en voorspellingen van apple producten aankomt.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Sorry hoor, maar beide bierdrinkende “businessmannetjes” weten zelf niet waar ze het over hebben want het gaat helemaal nergens over. Als dit een show over technologie is, dan ben ik professor. Ik heb niets interessants kunnen ontdekken. Ze voorspellen niets eigenlijk/. En dat er een iPod-telefoon komt, stond gewoon in alle kranten.
  Ik had ook zo’n podcastje kunnen maken, maar dan met m’n Apple baseballcap & een glaasje cola. Vruchtensap mag ook.

 • Profielfoto
  danielpunt

  Wat een belachelijke reacties. En dan ook nog hun met hun president vergelijken :angry:

  Kevin Rose is de gene die DIGG is begonnen. En heeft meer producten van Apple voorspeld. Hij kan dus wel gelijk hebben, we zien het wel over een maandje.

  Moet in Mei toch een nieuwe telefoon dus:P

 • Profielfoto
  mac lover

  dit is mij opgevallen: http://www.webwereld.nl/articles/43799/-iphone-van-apple-komt-begin-2007-op-de-markt-.html

  ben benieuwd wat apple gaat doen… ik hoop snel een iphone op de markt brengen

 • Profielfoto
  mac lover

  o ja en deze ook nog:

  http://www.webwereld.nl/articles/43986/iphone

  en deze:

  http://www.webwereld.nl/articles/6547/iphone

  ik kom over een tijdje wel weer met nieuwe berichten.

  zie je later

 • Profielfoto
  ottovds

  hun vodcast is wel zeer onaangenaam om te bekijken. Bij die aflevering had je eerst een halfuur gezuip en gelach, om dan te beginnen…