Nieuwe 8gb iPod Nano (PRODUCT)RED

20 reacties

Vandaag heeft Apple, na de 4gb Nano, nog een (PRODUCT)RED artikel geintroduceerd. De 8gb grote Nano is nu ook te krijgen in het rood. De prijs is gelijk aan de originele zwarte uitvoering, 249 euro. Er wordt, net zoals bij het goedkopere model, 10 euro aan het goede doel gegeven.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  Napsju

  249 euro.

 • Profielfoto
  Nikita

  Mooi, en hij’s ook nog niet duurder dan de gewone 8 gig. Als ik weer geld over heb zal ik deze ook ’s gaan bekijken :p

 • Profielfoto
  kobekes

  miljaar, net de zwarte gekocht :angry:

  Wit Click Wheel!? Witte boven- en onderkant?

 • Profielfoto
  darh

  @kobekes: ja, netzoals op de rode 4gb, een wit clickwheel en witte boven- en onderkant

 • Profielfoto
  computer space

  5% van 249 euro is 23,50? Leuke rekensom :p
  Ik kom meestal op 12,45 uit

 • Profielfoto
  Jpunt

  hoe dan ook, 5% is belachelijk weinig. Als ik ooit een nano koop wordt het wel een rooie, maar slechts een tientje per ipod? Daardoor krijg ik bijna het gevoel dat het meer om het marketing-plaatje gaat en je bedrijf een goeie naam geven dan daadwerkelijk echt helpen. maargoed, goed principe.

 • Profielfoto
  Cloudsurfer

  JaZ86, weet je hoeveel mensen een iPod kopen? Ze gaan met miljoenen over de toonbank. Voor een enkele aankoop maakt dat tientje niet uit, zodra dat product in veelvoud wordt verkocht slepen ze al gauw duizenden euro’s binnen voor het goede doel.

  Die rode is trouwens de mooiste kleur van allemaal, als mijn 1G nano ooit de geest geeft bestel ik er zo eentje!

 • Profielfoto
  darh

  @ martiniman, ja ik bedoelde 12,50… foutje!

 • Profielfoto
  error

  Da’s mooi. Heb ik gisteren net een rode 4GB in NYC laten kopen komen ze vandaag met 8GB. Ik wil veel liever 8GB maar die zwarte vind ik niet fraai. Eens kijken of mijn contact aldaar nog die extra 4GB kan regelen.

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Apple geeft een goed voorbeeld. Apple is geen filantrope.

 • Profielfoto
  MedahOSX

  Ik heb al een eerste nano white 4gb, kep helemaal geen andere nodig ,al past mn collectie niet echt op de 4gb. Waarom wil ik dan zo graag deze 8GB red hebben? Heel irritant;)

 • Profielfoto
  Brac

  Het is dat ik een mini heb en die niet zo vaak gebruik, anders had ik hem gekocht:) Mooi ding.

 • Profielfoto
  TandMac

  nu nog e witte ibook en iMac;-)

 • Profielfoto
  @iMen

  volgens mij zijn de iBooks wit, en de iMacs ook…;)

 • Profielfoto
  RobinZwama

  Zou leuk zijn als nu nog de RED iMacs kwamen.
  De speciale 30″ iMac RED:P Helemaal rood, wit Apple logo’tje, boem!

 • Profielfoto
  PietjePuk

  Een rode 30″ iMac? Ben jij soms vertegenwoordiger van de Wan-smaak?:p

 • Profielfoto
  ottovds

  zou de iMac niet staan hoor, allez photoshoppers, doe eens jullie werk!

 • Profielfoto
  macG5

  kzalt is photoshoppen :)

 • Profielfoto
  Mista FraggadeliX

  Lijkt mij een sympathiek, doch onzalig idee… de iMac leent zich niet bepaald voor rood…
  bekijk de link en beslis zelf;)

  http://forum.macosx.nl/album_page.php?pic_id=16691

 • Profielfoto
  macG5

  idd=) vind ik ook nie echt mooi:)