MS start concurrent iTunes Store

19 reacties

Microsoft is gestart met zijn eigen ‘Film en Tv serie-downloadservice‘ op 22 november in de VS. Het is een iTV-achtig idee, maar dan met de Xbox. De content is in tegenstelling tot de iTunes store HD. Microsoft sloot contracten met o.a. CBS, MTV, Paramount en Warner Bros. Voor de series als: CSI en Star Trek.

Opallend is de wijze van betalen. De prijzen worden uitgedrukt in zogenaamde MS punten; 1000 punten komt overeen met 12.90 dollar.

Dit bericht werd ingezonden door iWordfreak

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  madcobra

  arme MS! van wanhoop weten ze niet wat er allemaal moet gebeuren. Stel dat ik geen XBOX 360 bezit?? :p

 • Profielfoto
  Steff

  Alleen maar goed. Auto’s zijn ook allemaal hetzelfde en zo heb je veel conccurentie.
  ;)

 • Profielfoto
  junjur

  dit is echt een gevaarlijke ontwikkeling.. tenminste,, als je er van uitgaat dat gaming steeds “volwassener” wordt, en het niet een extra aanschaf zoals de iTV nodig heeft, kan dit best een succes worden. Een groter succes dan de iTV. Wie wil er nog meer dingen onder of naast z’n tv hebben staan? ik niet in elk geval…

 • Profielfoto
  Aidovive

  Jammer dat wij in Nederland/Europa weer moeten wachten. Al met al een hele slimme zet van MS om Sony net weer een stapje voor te blijven. Voor Apple lijkt me dit geen concurentie. Nu nog niet, wel als straks de iTV er komt.

 • Profielfoto
  TijhofGraphics

  @junjor: Als je MS wilt dan lieg je dan krijg je namelijk een XBOX 360 er naast… Nouja, krijg… eerst ff katsjing!€€€

 • Profielfoto
  figini

  Absoluut een concurrent voor Apple.
  Het aantal xbox gebruikers zal veel hoger liggen dan iTv gebruikers over zeg een jaar.
  Nu al in HD, heeft Apple nog niet eens over gesproken.
  Vraag me wel af hoe lang het duurt voor je een film binnen hebt en ook die MS punten is niks, maar toch.
  Het zijn ook niet de minste films, en ze zijn maar net begonnen.
  Is goede ontwikkeling omdat het Apple scherp houdt.
  Kom maar op Steve …

 • Profielfoto
  macnriq

  Slimme zet van MS, het zal ten opzichte van de ps3 een zwaar succes worden.. Nxt week haal ik ook een 360

 • Profielfoto
  Cloudsurfer

  Wii Points!

 • Profielfoto
  Pixelman

  ik denk dat de bekende functies van iTV maar een tipje van de sluier zijn. Er zal wel weer iets meer zijn dat wat er al bestaat.
  Think different > remeber

 • Profielfoto
  RPGboy

  goeie zet, maar apple heeft zijn eigen klanten, en ze verzinnen vast wel weer wat…

 • Profielfoto
  Wallinator

  Wel weer typisch Microsoft om de prijzen in punten ( “Microsoft® Points” ) uit te drukken. Lekker onduidelijk voor de consument..

 • Profielfoto
  Jecman

  Slim, die prijs in punten… Nu kun je mensen ook punten laten winnen dmv. online games. En dan kunnen ze daar weer films van kopen. Het Me$ snijdt aan 2 kanten!:D

 • Profielfoto
  Anoniem

  Wat zijn ze toch weer origineel!!!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Waar Microsoft natuurlijk héél briljant in is, is in het versnipperen van hun content. Zoveel mogelijk verschillende services, dat maakt het lekker duidelijk.

  Kan straks de aangeschafte film alleen nog op een XBox, de aangeschafte muziek, zolang als het duurt , alleen op je Zune en de aangeschafte muziek die je nog had liggen alleen nog maar op je Windows-bak.

  Tòt Microsoftie weer wat anders verzint natuurlijk. ;)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Dit is een hele slimme zet! En vooral als het High Definition is.

  De X-box wordt steeds populairder volgens mij, omdat hij gewoon veel beter is dan de Play Station en de X-box 360 helemaal – vanwege de mogelijkheden en de kwaliteit. Dit downloaden is het helemaal. erg slim, want het zal ook de verkoop van de X-box weer vergroten. En er zijn miljoenen mensen met High Definiton (voorbereidde) LCD-TV’s die helemaal geen HD kunnen ontvangen of hebben. Die willen graag kwaliteit.
  Handige zet van Microsoft. En een misser van iTunes Store dat ze niet als eerste zoiets hadden – en dan lekker downloaden naar je Mac – of eventueel een externe hard-disk.

 • Profielfoto
  So Klear

  Ik moet zeggen dat ze de console markt met de xbox 360 erg goed aanpakken. De Xbox 1 was in dat opzicht een flop want toenn die uitkwam dacht MS dat het apperaat zichzelf wel zou verkopen.

 • Profielfoto
  Bonte

  Ach, 1 HD film neemt al de volledige harde schijf ruimte in van zo’n 360, ze houden je aankoop bij enzo maar herdownloaden is to maar een last hoor. Veel te kleine harde schijf en geen makkelijke methode om die uit te breiden wat het nutteloos maakt. Service is ook regelmatig down of je krijgt verkeerde films, ze kunnen de load niet eens aan de sukkelaars.

 • Profielfoto
  RobinZwama

  De prijzen worden uitgedrukt in zogenaamde MS punten; 1000 punten komt overeen met 12.90 dollar.

  -_-‘

 • Profielfoto
  Jeffry

  Waarom dacht je dat ze er zo’n kleine hd bij gedaan hebben… dan kun je straks weer een grotere kopen. Maar de 360 is idd een fantastisch product. Ik ben er iig zeer blij mee. Mac voor het echte werk, 360 voor de gaming…