Nieuwe Get a Mac ads

Door: Lucas Raggers - 31 reacties

Apple heeft nieuwe Get A Mac reclames online gezet. De reclames waren eerder gesignaleerd in Canadese Apple Stores, maar zijn nu ook op de website van Apple te bekijken. De drie nieuwe reclames hebben de volgende titels: ‘Counselor’, ‘Better Results’, ‘Self Pity’.

In ‘Better Results’ speelt model Gisele Bündchen mee. Bekijk de nieuwe reclames!

Reacties

31 reacties
 • Profielfoto
  Vin

  ze zijn weer leuk! de PC is ook een nerd ook he…..!

 • Profielfoto
  LEXY

  Begrijp niet waarom die dingen niet op de STER reclames worden gebracht.

 • Profielfoto
  Maccerman

  Leuk hoor:)

 • Profielfoto
  Maced.2

  helemaal top …zeker die met Better Results:)
  mmmmmmm….

 • Profielfoto
  koen

  Het begint nu wel een beetje flauw te worden. :sealed:

 • Profielfoto
  Peppie

  Ik zit nu in Dallas Usa en zit naar een Football Game op TV te kijken en inderdaad in het reclameblok komt deze van Better Results voorbij.
  Mijn medekijkers (Amerikanen) moesten zelfs lachen.

  Peppie

 • Profielfoto
  PietjePuk

  PC-dude Rocks:evil:

 • Profielfoto
  servir frais

  er van uitgaande dat deze commercials enkel bedoeld zijn voor de mensen die reeds een mac bezitten, en die de humor ervan inzien, vind ik ze anders niet speciaal.

 • Profielfoto
  error

  Volgens mij moet Apple stoppen met deze campagne. Er dreigt een backfire-risico. John Hodgman (PC) is een held en veel leuker dan die b-acteur (Mac-snob).

  [SPAM]Leest overigens allen de almanak ‘The Areas Of My Expertise’ van (Mac gebruiker) John Hodgman: http://www.areasofmyexpertise.com – sinds kort ook uitgegeven in een hilarische zes-cd audio-boek editie, de laatste cd geheel gevuld is met het opsommen van 700 namen voor ‘hoboes’ (daklozen/zwervers/landlopers) onder begeleiding van gezellige gitaarmuziek. Die laatste opname is ook te downloaden van bovenstaande site.[/SPAM]

 • Profielfoto
  Steff

  Hmm ze zijn zeker weer grappig dus slecht zijn ze zeker niet. Maar ze moeten er nu echt mee gaan stoppen. Het worden er veel te veel en natuurlijk kun je met behulp van een Adobe programma nette films maken!

  Dus een beetje meer over het standaard OS zou beter liggen.

 • Profielfoto
  ozzie X

  Het stomme van die filmpjes is inderdaad dat je sympathie naar de PC uitgaat en niet naar die succesvolle zelfvoldane kwast. Precies het beeld dat veel PC-gebruikers van een Mac-gebruiker hebben. Is het wel slim om dat beeld zo te versterken keer op keer? Over naar de volgende campagne graag!

 • Profielfoto
  MacPower

  De boodschap van deze filmpjes zijn perfect helder en er zit een prachtige ontwikkeling in. Dit is reclame op zijn best.

  Voor degene die denken zich met de PC of Mac guy denken te moeten associëren: er was een tijd dat een toneelspeler die de bad guy speelde door het publiek gelyncht werd. Vandaag de dag mag je wat verder ontwikkeld kijkers gedrag verwachten.
  De PC guy heeft de zwaarste taak en logisch dat hij de beste acteur is. Prima dat hij herkenbaar, menselijk is. Deze commercials zijn “beeldspraak”!

 • Profielfoto
  Viva

  De Mac guy mag wel zelfverzekerd overkomen, daar is immers alle reden toe;-)
  Of het arrogant is? In de VS denkt men daar anders over, men hoort graag bij de ‘winnaar’.

 • Profielfoto
  Turbanus

  Het gaat een beetje tegen onsmakelijk aan nu…..

 • Profielfoto
  GetaMac

  Haha wel grappig dat filmpje met Better Results :p

 • Profielfoto
  error

  Ik denk dat het toch meer spotjes zijn voor huidige Mac gebruikers… die dan massaal kunnen roepen ‘Ja! Precies!’. PC-gebruikers denken vervolgens ‘fuck off’ (en terecht). Maar goed Apple zal het effect absoluut continu laten testen…

 • Profielfoto
  QriZ24

  Dat filmpje met uber Gisele maakt veel goed:D

 • Profielfoto
  japser909

  PC movie was veeeeeeeeeeel leuker !!! ipv die botox tjik.

 • Profielfoto
  Nisei

  Hm, laten ze zich idd alleen nog op MacOSX gaan richten. Macs run Microsoft Office. Ja en? PCs run Adobe Creative Suite…

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Probleem is dat pc’s die in elkaar geknutseld zijn door iemand in één of andere garage vaak inferieur zijn en niet de mensen die ermee werken.
  De reclame geeft mij soms de indruk dat pc-gebruikers domme mensen zouden zijn.
  Uiteraard goeie manier van reclame maken. Wie wil er nu bij de domme meerderheid pc-dorks horen?
  Toch stinkt dit een beetje.

  …naar elitarisme.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  MoNdO GeNeRaToR, je snapt het niet geloof ik. Die suffe kerel stelt een PC voor, dat zegt ie ook iedere keer: “Hello, I’m a PC.” De mensen die PC’s gebruiken komen in het spotje niet voor. Gelukkig maar want dat is me toch volk…

 • Profielfoto
  zwiep

  Ga maar niet te veel zweven. Bekijk deze en blijf nuchter:
  http://tv.truenuff.com/mac/

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Leuk werk van die jongens, zeker die Lunux idioot.

 • Profielfoto
  Whymme

  Zwiep, bedankt voor de link. Prachtige spoofs.

 • Profielfoto
  JZ

  Wat is waar? Het valt mij op dat het meeste dat in deze ads wordt beweerd gewoon niet waar is (in de zin van falsificeerbaar) en dat het eigenlijk puur Windows-bashing is wat er gebeurt. Ik ben zelf een overtuigd Mac-gebruiker sinds 1990 maar vraag me steeds meer af wat nu eigenlijk het grote verschil is: basically heeft Windows de meest essentiële eigenschappen van MacOS in de loop der jaren wel overgenomen, of niet soms? Soms denk ik dat Macs alleen nog voorzien in de behoefte van mensen die zich beter wilen voelen dan anderen, zich willen onderscheiden. Dat Mac is verworden tot een marketing-dingetje?

  Ik sprak laatst iemand die zich beklaagde over de iPod, en het viel me op dat er een volmaakte symmetrie waarneembaar was ten opzichte van de aloude klacht over Windows als misbruiker van zijn monopolie. Dat je gedwongen wordt iTunes te gebruiken, dat dit niet compatible was met andere programma’s, enzovoorts. Nu is dat laatste discutabel, maar het gaat even om het principe: dat iPod/iTunes nu een monopolistische positie innemen…

  En dan word ik toch een beetje moe van dat gezeik over Windows…

 • Profielfoto
  Nisei

  Inderdaad.
  In de spotjes is PC een saaie bak waarmee je alleen maar saai kantoorwerk kan doen. “PC, you’re great with numbers, Macs are much better with fun stuff” Er wordt voor het gemak even buiten beschouwing gelaten dat de PC het grootste game platform is. Hoezo feiten verdraaien?

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  @ Gijsraggers: ik begrijp het wel degelijk hoor. Oubollige pc versus vernieuwende mac. En wat zeg je dan eigenlijk? Dat mensen die met pc werken niet zo slim zijn als mensen die met mac werken.

  Slechte evolutie.

  By the way:
  “Hello I’m a mac and if something breaks you’re f*cked, cause Apple will only give you ONE year waranty instead of the TWO years advised by the European Community.”

  Apple is gewoon een multinational, net als Microsoft. Alleen maakt Microsoft het gewoon héél erg bont. Dan maar Apple.

 • Profielfoto
  sweek

  Macs are better with “fun stuff” vind ik best een vreemde. Als de meeste mensen plezier willen hebben op een computer gaat het toch om spelletjes, en niet om films maken. En daar is een PC dan toch wel weer een stukje beter voor natuurlijk.

 • Profielfoto
  Mc Fountain

  Macs horen gebruiksvriendelijker te zijn. Als je de iLife suite bekijkt en er mee werkt dan is dat op het eerste gezicht ook zo. D.m.v. de sjablonen kan je bv. een mooie video-DVD maken die er professioneel uitziet. Je hoeft er zelf niet veel van te kennen. Dat gebruiksgemak wordt consequent doorgetrokken in alle paketten, tot in de software en tot in de hardware. Dat is het essentiële verschil tussen de PC en de Mac. Wie handig is kan op een PC hetzelfde als op een Mac. Soms vraagt het iets meer kennis en tijd. De debatten vóór en tegen zijn gekend. Doorgaans is een Mac nog steeds duurder dan een PC. En de prijs is voor de koper vaak een doorslaggevende factor…

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  @ MoNdO GeNeRaToR
  Mijn MBP mag ’s avonds alleen de mail checken en wat surfen. Tijdens kantooruren werk ik al jaren met Windows op een anonieme PC bak. Niks mis mee, alleen lelijk.

 • Profielfoto
  bassmac

  arme gijs…