Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 oktober 2006
Leestijd: 1 minuut

Inquisitor 3 nu gratis

Inquisitor wordt door de maker “Spotlight voor het web” genoemd. Een boude bewering, maar niet onwaar. Inquisitor is een vervanger voor het zoekvenster in Safari en moet ervoor zorgen dat je sneller kunt zoeken op het internet.

Hoe? Allereerst maakt het gebruik van livesearching. Zodra je begint te typen, worden direct suggesties gegeven. Daarnaast laat het meteen ook de beste resultaten uit Google (of Yahoo) zien. Resultaat: sneller en eenvoudiger zoeken in Safari.

David Watanabe (ook bekend van Acquisition, NewsFire en Xtorrent) heeft ook een webversie gemaakt van Inquisitor. Dezelfde eigenschappen, maar nu in de vorm van een website en dus geschikt voor iedere browser.

Inquisitor 3 is vanaf nu gratis te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.