Sachin
Sachin Nieuws 6 september 2006

BitRocket

Er zijn een aantal BitTorrent clients beschikbaar voor Mac OS X. TorrentFreak heeft enkele dagen geleden 5 programma’s getest en volgens de reviewer is Azureus de beste oplossing. Ondertussen is er een nieuw alternatief verschenen. BitRocket is een nieuwe Open Source BitTorrent client voor Mac OS X met een gebruiksvriendelijke interface en handige functies zoals RSS Torrent feeds, een geïntegreerde zoekmachine, de mogelijkheid om zelf Torrents aan te maken, … Onder de slogan ‘Fast, Efficient, Sylish…’ kan je de beta software hier downloaden.

Op de website van Download Squad staat een walkthrough waarin de functies van het programma worden overlopen. Na een korte test van BitRocket kan ik ook besluiten dat het programma zeer stabiel is en goed werkt.

Reageer op artikel:
BitRocket
Sluiten