BitRocket

Door: Sachin - 16 reacties

Er zijn een aantal BitTorrent clients beschikbaar voor Mac OS X. TorrentFreak heeft enkele dagen geleden 5 programma’s getest en volgens de reviewer is Azureus de beste oplossing. Ondertussen is er een nieuw alternatief verschenen. BitRocket is een nieuwe Open Source BitTorrent client voor Mac OS X met een gebruiksvriendelijke interface en handige functies zoals RSS Torrent feeds, een ge├»ntegreerde zoekmachine, de mogelijkheid om zelf Torrents aan te maken, … Onder de slogan ‘Fast, Efficient, Sylish…’ kan je de beta software hier downloaden.

Op de website van Download Squad staat een walkthrough waarin de functies van het programma worden overlopen. Na een korte test van BitRocket kan ik ook besluiten dat het programma zeer stabiel is en goed werkt.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  Mr Van

  Pearl jam leven die nog ? nieuwe opensource ? 23mei 2004 in scherm :sealed:

 • Profielfoto
  arneblk

  Ik vind Tomato eigenlijk prima werken. geen toeters en bellen. gewoon downloaden.
  ach ja, ik word ook voor gek verklaard dat ik fetch gebruik ipv transmit….;)

 • Profielfoto
  Ketsjap

  Kan je bij Bitrocket ook aangeven welke files van een torrent-bestand je al dan niet kan downloaden? Azureus kan dat, en da’s uitermate handig. De andere torrent-programma’s die ik al heb geprobeerd kunnen dat niet, daar ben je bij verplicht om de hele torrent binnen te halen.

  Het grote nadeel aan Azureus is dat het een echte memory-hog is…

 • Profielfoto
  Kyokushinkai
  arneblk

  ach ja, ik word ook voor gek verklaard dat ik fetch gebruik ipv transmit

  Dat kan ik me voorstellen;)

  Ketsjap

  Het grote nadeel aan Azureus is dat het een echte memory-hog is

  Dat hoor ik wel vaker, maar ik heb er nog nooit last van gehad.

  Als ik dit programma zo zie moet ik aan Mail denken. Misschien maar eens uitproberen.

 • Profielfoto
  Milottegirl

  Ik vind Transmission de beste oplossing.

 • Profielfoto
  koen

  Bij de commentaren op de Download Squad pagina staat te lezen dat de ontwikkelaar van Bitrocket nogal eens code ‘leent’ van andere projecten zonder daarnaar te verwijzen in de documentatie. Niet helemaal zuiver, als je het mij vraagt ???

 • Profielfoto
  Maced.2

  leuk hoor deze maar…….. ik denk dat deze client toch op de meeste torrent trackers geweigerd word…. ??? en ja waarom al die poes/pas
  gewoon dll en en uppie doen…….:)

 • Profielfoto
  Napsju

  Azureus vreet heel veel resources en is zelfs op een MacBook 1,83GHz en _2048MB_ geheugen niet heel erg vlot. De downloads doen het goed maar de app zelf blijft redelijk traag. Zal wel door het Java gebeuren komen denk ik. Toch gebruik ik het wel eens, erg gaaf met al die verschillende plugins e.d. De leukste maar ook meest nutteloze plugin is toch wel de Countrylocator. In Zweden zijn ze g├ęk op Torrents. ;)

 • Profielfoto
  Laribij

  Heb het even geprobeerd, maar naar mijn gevoel is het wel heel erg beta.
  Als ik het bestand wat ik aan dl ben aanklik voor bijv. general info crasht het heel betrouwbaar. Zonder enige foutmelding van prog of OS overigens.
  Update: in een poging om te kijken of er ergens misschien toch een foutmelding te vinden is, krijg ik hem nu niet meer plat, vreemd.
  Het idee van torrents zoeken is niet onaardig, maar waarom zo ingewikkeld van vinden naar downloaden?

 • Profielfoto
  Nic

  @Mr Van: aanmaakdatum is 2006, op 23 mei, om 04.53 uur en dertig seconden.

 • Profielfoto
  freshface

  Programma crasht continu.

 • Profielfoto
  TurkishDelight

  ik vind zelf Tomato torrent de beste.. download lekker snel, zonder fratsen. simpel…;)

 • Profielfoto
  deSpaanseRente

  Azureus vind ik verschrikkelijk om te gebruiken.. vreet geheugen, werkt zo stroperig en gaat zo vreselijk traag. Bitrocket nu eventjes gebruikt en ben er vol of over :-). ’t werkt veel vlotter, start bliksemsnel op, werkt erg gemakkelijk en intu├»tief. En dat op een iBook G4 1 Ghz; dus het feit dat Azureus hier vreselijk traag werkt lijkt me wel zeer veel te maken hebben met een slecht gemaakt programma dan een te trage pc.. best

 • Profielfoto
  deSpaanseRente

  Azureus vind ik verschrikkelijk om te gebruiken.. vreet geheugen, werkt zo stroperig en gaat zo vreselijk traag. Bitrocket nu eventjes gebruikt en ben er vol of over :-). ’t werkt veel vlotter, start bliksemsnel op, werkt erg gemakkelijk en intu├»tief. En dat op een iBook G4 1 Ghz; dus het feit dat Azureus hier vreselijk traag werkt lijkt me wel veel eerder te maken hebben met een slecht gemaakt programma dan een te trage pc.. best Torrentclient die’k tot nu toe al gebruikt heb! :-).

 • Profielfoto
  marco osx

  bitrocket draaide ca 10 minuten en toen CRASH!! :angry: maarja beta he,zal wel beter worden(hoop ik).Voorlopig maar transmission gebruiken(doet ook raar!! ik ben gebanned van een bepaalde torrentsite met een download van Ca 83.879.758.546 Gb down en 3,2 Gb up :p

 • Profielfoto
  mulderd

  Net geinstalleerd en draaide in ├ę├ęn keer goed. Lekker snel en zeker makkelijke interface.
  :)