darh
darh Nieuws 31 augustus 2006

Special Event 12 September?

Op 21 augustus werd bekend gemaakt dat er geen keynote op de Expo in Parijs zou plaatsvinden. Deze Expo is van 12 tot en met 16 september. Vandaag gaan er geruchten rond dat op de zelfde dag als wanneer de expo begint een special event in San Fransisco zal plaatsvinden. Verschillende bronnen weten dit te melden, waaronder MacBiduille, Mac4Ever en Electronista.

De keynote zou live gestreamd worden naar Londen, hoofdkantoor Apple Europa, waar ook pers zou zijn uitgenodigd. Het gekke is, is dat het niet naar Parijs gestreamd zal worden, dus wat de reden is om de keynote niet in Parijs te houden maar in San Francisco is onbekend.

Wat er onthuld gaat worden is vanzelfsprekend nog niet bekend maar velen verwachten een iTunes Movie Store.

Reageer op artikel:
Special Event 12 September?
Sluiten